Βούλτεψη: Γίνεται το καλύτερο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Βούλτεψη: Γίνεται το καλύτερο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Στόχος της κυβέρνησης είναι «να ολοκληρωθεί το σύνολο της συμφωνίας μέχρι το τέλος του έτους» - Πώς σχολίασε τους εσωκομματικούς τριγμούς στο ΠΑΣΟΚ και τι απάντησε στα σενάρια περί επικείμενης συνάντησης Σαμαρά-Τσίπρα

Βούλτεψη: Γίνεται το καλύτερο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα
Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-τρόικα έχουν «μπλοκάρει» καθώς οι δανειστές αυξάνουν τις απαιτήσεις τους από την ελληνική πλευρά και ζητούν όλο και περισσότερα για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό του 2015, η κυβερνητική εκπρόσωπος δηλώνει: «Αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε με την τρόικα. Στοιχεία της διαπραγμάτευσης δεν μπορούμε να δώσουμε. Διαβεβαιώνουμε πάντως τον ελληνικό λαό ότι γίνεται το καλύτερο».

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ το πρωί της Κυριακής, η κυρία Βούλτεψη τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να ολοκληρωθεί το σύνολο της συμφωνίας μέχρι το τέλος του έτους χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η πορεία της ανάπτυξης, όπως καταγράφεται στον προϋπολογισμό του 2015».

Σχολιάζοντας αν υπάρχει  κίνδυνος για την κυβέρνηση από τους εσωκομματικούς τριγμούς στο ΠΑΣΟΚ  μετά την ανοικτή αμφισβήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Γιώργο Παπανδρέου, η κυρία Βούλτεψη απάντησε ότι «δεν υπάρχει τέτοια ανησυχία».

Κλείσιμο
«Οι ζυμώσεις μέσα στα κόμματα δεν επηρεάζουν την κυβέρνηση που στηρίζουν τα κόμματα αυτά», προσέθεσε.

Παράλληλα, αναφερόμενη στα πολιτικά σενάρια για επικείμενη συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα  , η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι οι διαφορές μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης «αβυσσαλέες», δίνοντας ως παράδειγμα τη θέση της κυβέρνησης για το χρέος το οποίο υποστηρίζει ότι είναι βιώσιμο, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που επιμένει ότι δεν είναι βιώσιμο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης