Πάγκαλος: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στην Πρυτανεία

Πάγκαλος: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στην Πρυτανεία

Επίθεση στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το επεισόδιο που σημειώθηκε στην πρυτανεία του πανεπιστημίου Αθηνών με την διακοπή της συγκλήτου εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πάγκαλος: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στην Πρυτανεία
Για «τσογλάνια» και «αλήτες» που λειτούργησαν υπό την κάλυψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο Θεόδωρος Πάγκαλος,  με αφορμή το επεισόδιο που σημειώθηκε στην πρυτανεία του πανεπιστημίου Αθηνών. 

«Δεν είδατε τι έπαθε ο πρύτανης από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δικαιολογούσαν λίγες μέρες πριν αυτήν την αλητεία που είχε μπει στην Πρυτανεία; Πόσοι είναι εγγεγραμμένοι στη Νομική ή στη Φιλοσοφική και πόσο είναι το ποσοστό που αντιπροσωπεύετε; Ποιοι είστε; Τσογλάνια του δρόμου είστε, αληταράδες! Αναρχικοί και διάφοροι εκπρόσωποι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που μπήκαν μέσα, διέκοψαν τη συνεδρίαση, επιτέθηκαν στον Πρύτανη και τον εμπόδιζαν να βγει κιόλας. Αν δεν είναι τσογλάνια, είναι εγκληματίες! Θα έπρεπε να είναι φυλακή αυτοί», είπε μιλώντας στο Βήμα fm ο πρώην υπουργός.

Μιλώντας για τον Ρετζέπ Ταγίπ Έρντογαν, σχολίασε: «Αναρωτήθηκα μήπως έχει ένα ψυχικό ή νοητικό πρόβλημα, διότι το να κάνεις μια παρατήρηση σε κάποιον που καπνίζει είναι δικαίωμά του, όπως και να το χρησιμοποιήσει στις τηλεοράσεις. Θα έπρεπε, όμως, να το κάνει με χιούμορ και γι’ αυτό όσοι ήταν δίπλα του περίμεναν να το γυρίσει και κρυφογέλαγαν. Αυτός, όμως, όχι μόνο δεν το γύρισε, αλλά αγρίευε όλο και περισσότερο. Και στο τέλος άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι είναι αρχηγός του κράτους και πού είναι ο χωροφύλακας… Όσο για το παλάτι, είναι και αυτό μια ένδειξη παράνοιας. Γιατί πήγε και πήρε το παλάτι του Αμπντούλ Χαμίτ. Αυτό είναι το χαρέμι του Αμπντούλ Χαμίτ. Κανένας Τούρκος δεν το είχε χρησιμοποιήσει ως δημόσιο κτίριο, διότι προφανώς το συνόδευε αυτή η ιστορία. Και όμως, εκείνος το έκανε προσωπική του κατοικία, για να περνά τα καλοκαίρια του. Είναι παράνοια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης