Δένδιας: Αιφνιδιάστηκα από την απόφαση του πρωθυπουργού

Δένδιας: Αιφνιδιάστηκα από την απόφαση του πρωθυπουργού

Κάνουμε τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση ιδιωτικού χρέους που έχει γίνει ποτέ παγκοσμίως - Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει η απόσταση μέρας και νύχτας, ανέφερε ο υπουργός 

Δένδιας: Αιφνιδιάστηκα από την απόφαση του πρωθυπουργού
Αιφνιδιασμένος από την απόφαση του πρωθυπουργού, να τον μεταφέρει από το υπουργείο Ανάπτυξης στο υπουργείο Άμυνας, δήλωσε στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Νίκος Δένδιας. 

Μιλώντας για τα σενάρια σύγκρουσης με τον υπουργό Οικονομικών, ο κ. Δένδιας ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε πρόβλημα με τον κ. Χαρδούβελη, αλλά με υπηρεσίες του υπουργείου, που καθυστερούσαν. 

«Δεν είναι δύσκολη η σχέση μου με τον κ. Χαρδούβελη. Με υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ υπήρχε πρόβλημα καθυστέρησης, το οποίο ξεπεράσθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.  

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια, ξεκαθάρισε ότι «κατατίθεται οριστικά τη Δευτέρα, δίνοντας ανάσα σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες και αγρότες» και τόνισε πως «κάνουμε τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση ιδιωτικού χρέους που έχει γίνει ποτέ παγκοσμίως».

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι μπαταχτσήδες δεν θα γλυτώσουν και θα υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες για να διασφαλιστεί πως θα πληρώσουν  και δεν θα επιβαρύνοπυν το κοινωνικό σύνολο.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑI o κ. Δένδιας τόνισε ότι:«Θα παραδώσω τη ρύθμιση για τα στεγαστικά δάνεια στον κ. Σκρέκα, όπως και ένα ολοκληρωμένο Action Plan μέχρι το φθινόπωρο του 2015», ενώ σημείωσε ότι ήταν απόφαση της κυβέρνησης και όχι της Τρόικας η ρύθμιση επιχειρηματικών και στεγαστικών δανείων.

Τέλος αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση και στην Προεδρική εκλογή ανέφερε ότι, «Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει η απόσταση μέρας και νύχτας. Δεν μπορεί η πολιτική ζωή της χώρας να τίθεται υπό την ομηρεία της εκλογής Προέδρου» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης