Δούρου: Σκοπίμως με απέκλεισαν από την σύσκεψη για τις πλημμύρες

Δούρου: Σκοπίμως με απέκλεισαν από την σύσκεψη για τις πλημμύρες

Δεν την προσκάλεσαν για «προφανή μικροκομματικά οφέλη», όπως δηλώνει η ίδια, στην σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, υπό τον πρωθυπουργό

Δούρου: Σκοπίμως με απέκλεισαν από την σύσκεψη για τις πλημμύρες
Ανακοίνωση με την οποία αφήνει αιχμές για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν υπηρεσιακοί και αρμόδιοι φορείς εξέδωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η κ. Δούρου, οι συμμετέχοντες στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τις πλημμύρες στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, υπό τον πρωθυπουργό, δεν την προσκάλεσαν «για προφανή μικροκομματικά οφέλη».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η ενέργεια αυτή είναι αποκαλυπτική του πώς αντιλαμβάνεται η σημερινή κυβέρνηση το ρόλο και την αποστολή της δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ως ρόλο εκτελεστικού βραχίονα, συμπληρωματικού της κεντρικής εξουσίας, χωρίς λόγο. Σήμερα, που οι πολίτες των δήμων της Αττικής μετρούν τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες, βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολιτική αποκλεισμών για προφανή μικροκομματικά οφέλη. Μια πολιτικάντικη πολιτική που ευθύνεται για το γεγονός ότι εν έτει 2014 η αντιπλημμυρική προστασία παραμένει ζητούμενο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης