Κέφι και χορός στο γαμήλιο πάρτυ της Ζωής – Παρών και ο Παυλόπουλος

Κέφι και χορός στο γαμήλιο πάρτυ της Ζωής – Παρών και ο Παυλόπουλος

Με πράσινο στράπλες η νύφη - Ποιοι πήγαν

Κέφι και χορός στο γαμήλιο πάρτυ της Ζωής – Παρών και ο Παυλόπουλος
Κέφι, χορό και αρκετό πολιτικό ενδιαφέρον είχε το γαμήλιο πάρτι της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Fuzz Club στην Πειραιώς καθώς εκτός από την πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθησαν στελέχη της ΝΔ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και γνωστοί εκπρόσωποι του νομικού κόσμου.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν οι παρουσίες του πρώην υπουργού Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος είχε μακρά συζήτηση με τον εκρηκτικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο συνάδελφός της των ΑΝΕΛΛ Νότης Μαριάς αλλά και η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ έλειπε μεν ο κ. Αλέξης Τσίπρας, έδωσαν το παρών όμως ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Νίκος Παππάς, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Γιώργος Κατρούγκαλος κ.α.

Κλείσιμο
Το πάρτι απογειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου, πανευτυχής και εντυπωσιακή με το πράσινο στράπλες φόρεμα, «παρέσυρε» στους ρυθμούς της ντίσκο τους καλεσμένους της. Στο χορό διακρίθηκαν η κυρία Μακρή, η συνάδελφός της του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και ο κ. Σακελλαρίδης.

Από τα «θεωρεία» του μπαρ παρακολουθούσε περήφανος ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης