Την Τρίτη καταθέτει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος για τα περί χρηματισμού βουλευτών

Την Τρίτη καταθέτει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος για τα περί χρηματισμού βουλευτών

Επιχειρηματίες έβγαλαν κουμπαρά για να μαζέψουν τους 180, είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Σκουρλέτης

Την Τρίτη καταθέτει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος για τα περί χρηματισμού βουλευτών
Να φέρει σε πέρας την έρευνα επί των καταγγελομένων από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Σκουρλέτη ότι επιχειρηματίες έχουν βγάλει «κουμπαρά» με σκοπό να συγκεντρωθούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται ώστε να εκλεγεί νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπονοώντας ανοιχτά ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών, ανέλαβε ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διέταξε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έχουν κληθεί να καταθέσει -μεταξύ άλλων- ο πρώην πρόεδρος του «Συνασπισμού» κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος,  ο οποίος αναμένεται να καταθέσει την Τρίτη ως ο πρώτος που είχε μιλήσει για «παροχές» σε βουλευτές προκειμένου να μην γίνουν πρόωρες εκλογές. Σημειώνεται ότι αρχικά ο κ. Κωνσταντόπουλος αναμένετο να καταθέσει το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο λόγω υποχρεώσεων του πρώην προέδρου του «Συνασπισμού» η κατάθεσή του προγραμματίστηκε για την Τρίτη.

Είχε δηλώσει ο κ. Κωνσταντόπουλος στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»: «Γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές».

Κλείσιμο
Ως προγραμματισμένες καταθέσεις γι' αυτή την εβδομάδα είναι κατά πληροφορίες και οι καταθέσεις του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Γιάννη Πανούση, του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμένου, καθώς και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης