Σύσκεψη γραμματέων για την προετοιμασία των 40 χρόνων της ΝΔ

Σύσκεψη γραμματέων για την προετοιμασία των 40 χρόνων της ΝΔ

Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει το επόμενο Σάββατο στην Χαλκιδική στο ξενοδοχείο «Άθως» που είχε γίνει και το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος

Σύσκεψη γραμματέων για την προετοιμασία των 40 χρόνων της ΝΔ
Σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού με τους πρώην γραμματείς της ΝΔ κ.κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Ανδρέα Λυκουρέντζο και Λευτέρη Ζαγορίτη -ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης είναι στο Στρασβούργο- είχε ο νυν γραμματέας του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Αντικείμενο ήταν η προετοιμασία των εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια της ΝΔ. Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει το επόμενο Σάββατο στην Χαλκιδική στο ξενοδοχείο «Άθως» που είχε γίνει και το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος.

Θα είναι ανοικτή Πολιτική Επιτροπή στην οποία θα μετέχει και η ΟΝΝΕΔ και θα προσκληθούν εν ενεργεία και πρώην στελέχη όλων των βαθμίδων.

Κλείσιμο
Ο κύκλος θα κλείσει με εκδήλωση στην Αθήνα σε μοντέρνο χώρο με ομιλία του πρωθυπουργού που θα σηματοδοτεί το πέρασμα στη «νέα εποχή της ΝΔ».

Οι εκδηλώσεις θα συνδυαστούν με διεύρυνση της ΝΔ αν και όπως διευκρινίζουν οι αρμόδιοι «δεν θα είναι προσκλητήριο σε πρόσωπα που είναι εκτός αλλά διεύρυνση σε πολιτικές και σε στελέχη που έχουν απομακρυνθεί».

Ο κ. Σαμαράς θα αξιοποιήσει τις εκδηλώσεις για να απευθυνθεί στον κομματικό πατριωτισμό στελεχών και ψηφοφόρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης