Ανδρέας Παπαμιμίκος: Δεν μπορώ τη σοβαροφάνεια και το δήθεν

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Δεν μπορώ τη σοβαροφάνεια και το δήθεν

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχουν διαφορετικά ιδεολογικά ρεύματα και τάσεις μέσα στους σύγχρονους πολιτικούς οργανισμούς 

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Δεν μπορώ τη σοβαροφάνεια και το δήθεν
Σε ένα ύφος διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει στους πολιτικούς, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος παραχώρησε συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό free press. Ο Γραμματέας της ΝΔ μιλώντας στο τεύχος Ιουλίου του "Metropolis" αναφέρθηκε στο χαρακτήρα του, μίλησε για τον τρόπο που ντύνεται αλλά και για τα παιδικά του χρόνια. Η κουβέντα ωστόσο δεν ξέφυγε από τα πολιτικά, με τον 35χρονο δικηγόρο να επισημαίνει πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχουν διαφορετικά ιδεολογικά ρεύματα και τάσεις μέσα στους σύγχρονους πολιτικούς οργανισμούς προκειμένου η επαφή με τους πολίτες να είναι αμεσότερη. Πιο συγκεκριμένα, ο Γραμματέας της ΝΔ είπε:

-Για τα εγκαταλελειμμένα κτίρια της Αθήνας: «Η αναπαλαίωση των κτιρίων αποτελεί ένα στοίχημα για να εμπλακούν τα πιο ανήσυχα και δημιουργικά πνεύματα της πόλης. Εικαστικά, street art, graffiti, φωτογραφία κλπ. μπορούν να ομορφύνουν αρκετές γωνιές και ταυτόχρονα να περάσουν σημαντικά μηνύματα».

- Για τη μουσική που ακούει: «Με τον Αγγελάκα μεγάλωσα, αλλά ναι, είναι αλήθεια πως γουστάρω τη φωνή και τους στίχους που τραγουδά η Νατάσα Μποφίλιου. Η σχέση μου με τη μουσική είναι πολύ δυνατή. Ακούω καθημερινά στο αμάξι και στο γραφείο κυρίως ροκ και έντεχνη. Πιστεύω, άλλωστε, πως η μουσική που ακούει κανείς διαμορφώνει και τον χαρακτήρα του. Τώρα, αν έχουν δίκιο οι φίλοι μου που λένε ότι όλα αυτά τα 'καταθλιπτικά' που ακούω με έκαναν 'μουντρούχο', είναι άλλο θέμα».
Κλείσιμο



Αναφερόμενος στο χαρακτηρισμό που του αποδίδεται ως "Μαραβέγια της πολιτικής", λόγω του μοντέρνου ντυσίματος που επιλέγει σημείωσε πως δε μπορεί τη: σοβαροφάνεια και το 'δήθεν'. Και συνέχισε: "Οι ταμπέλες 'μοιάζεις με τον ένα η τον άλλο' με χαλάνε λιγάκι. Επιλέγω να ντύνομαι όπως με εκφράζει καλύτερα. Πάντως, κατά σύμπτωση η τελευταία συναυλία που πήγα ήταν του Κωστή Μαραβέγια". Απαντώντας στην ερώτηση τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει, έβγαλε μάλιστα και είδηση καθώς πέρα από την κλασική απάντηση "ποδοσφαιριστής" είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Αν ισχύει αυτό που λένε, πως η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή, τότε δεν αποκλείεται μια μέρα να την ξανασυναντήσω. Εντάξει, δεν θα γίνω ποδοσφαιριστής σε τέτοια ηλικία... ίσως από άλλη θέση». 

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος πάντως, που έχει παίξει κάποια χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως μέλος της Εθνικής Νέων, δεν απέφυγε να μιλήσει και για τις προοδευτικές απόψεις που εκφράζει πολλές φορές στα πολιτικά ζητήματα λέγοντας πως υπάρχει και αυτή η πλευρά της ΝΔ. "Η κοινωνία αλλάζει, λαμβάνει σύγχρονα ερεθίσματα και είναι λογικό να προκρίνονται πλέον και πιο προοδευτικές απόψεις", υπογραμμίζει με νόημα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης