Επιστολή Μητσοτάκη στην ΚΕΔΕ για τον έλεγχο μετατροπής συμβάσεων

Επιστολή Μητσοτάκη στην ΚΕΔΕ για τον έλεγχο μετατροπής συμβάσεων

Ο υπουργός υποστηρίζει ότι «είναι ηθική υποχρέωση όλων να ελέγξουμε και να εντοπίσουμε εκείνες τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου»

Επιστολή Μητσοτάκη στην ΚΕΔΕ για τον έλεγχο μετατροπής συμβάσεων
Τη συνδρομή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στη διαδικασία ελέγχου της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου ζητά ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ένωσης, Κ. Ασκούνη.

Ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει στην επιστολή του ότι «είναι ηθική υποχρέωση όλων να ελέγξουμε και να εντοπίσουμε εκείνες τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου που μετετράπησαν σε αορίστου κατά παράβαση των νόμιμων διαδικασιών, προκείμενου να διαλύσουμε οποιαδήποτε σκιά μπορεί να πλανάται».

Όπως αναφέρει ο υπουργός, «η τήρηση της αρχής της νομιμότητας, αποτελεί, την υπέρτατη υποχρέωση όλων των οργάνων διοίκησης», και προσθέτει πως «οι "κραυγές" του παρελθόντος που είχαν μάθει με απειλές να επιβάλλονται, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι αποδεκτές από κανέναν».

Κλείσιμο
Για το λόγο αυτό, καταλήγει, «σας καλώ, όπως πολύ εύστοχα το πράξατε και στο ζήτημα της απογραφής των ΝΠΙΔ, να διευκολύνετε και να εγγυηθείτε τη διενέργεια του εν λόγω ελέγχου».

 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης