Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πεινάει ο λαός και να τον ψηφίζει

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πεινάει ο λαός και να τον ψηφίζει

Όπως εξήγησε, κάποιοι «θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως όχημα τον Πρόεδρο για να παει η χώρα στις εκλογές»

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πεινάει ο λαός και να τον ψηφίζει
Νέα επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε την Παρασκευή η κυβερνητική εκπρόσωπος  Σοφία Βούλτεψη, τονίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θέλει επενδύσεις, αλλά «θέλει να πεινάει ο λαός και να τον ψηφίζει».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «η Κουμουνδούρου ξεκινά νέα "Ιουλιανή εκστρατεία" για τις 29 του μηνός», οπότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τους Οικοδομικούς συνεταιρισμούς, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι όσο πεινάει ο λαός θα έχει τρόπο να διαμαρτύρεται ψηφίζοντάς τον.

«Αντιδρά στις επενδύσεις», είπε, εξηγώντας ότι, «κάποιοι νομίζουν ότι η χώρα είναι φέουδό τους και θέλουν να την κρατήσουν στη φτώχεια. Εμποδίζουν κάθε επένδυση για να έχουν ψηφοφόρους να κάνουμε Μαδούρο; να κάνουμε Αργεντινή; Άνοιξαν μέτωπο για ΔΕΗ, για αιγιαλό, τώρα για τα δάση».

Κλείσιμο
«Θεωρούμε ότι υπάρχουν υπεύθυνοι βουλευτές από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι δεν θα ψηφίσει κανέναν ακόμη και το Θεό, και δεν το κρύβει», ανέφερε ακόμη η κυρία Βούλτεψη, σημειώνοντας ότι «θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως όχημα τον Πρόεδρο για να παει η χώρα στις εκλογές είναι πολιτικά καταδικαστέο χρειάζεται υπευθυνότητα για να κρατήσουμε τη χώρα έξω από το νερό».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης