Βαριές κουβέντες μεταξύ Άδωνι - Κουρουμπλή στη Βουλή

Βαριές κουβέντες μεταξύ Άδωνι - Κουρουμπλή στη Βουλή

Το «λάθος» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να διακόψει τον νέο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο την ώρα που μιλούσε από το βήμα της Ολομέλειας

Βαριές κουβέντες μεταξύ Άδωνι - Κουρουμπλή στη Βουλή
Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν  οι Άδωνις Γεωργιάδης και Παναγιώτης Κουρουμπλής στην Βουλή ανεβάζοντας για λίγο τη θερμοκρασία στην παγωμένη από το κλιματιστικό αίθουσα της Ολομέλειας.

Η αρχή έγινε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέκοψε – χωρίς την άδεια του Προεδρείου -  τον κ. Γεωργιάδη που εκείνη την ώρα  μιλούσε από το βήμα της Ολομέλειας. Ο βουλευτής της ΝΔ, προβάροντας τον νέο του ρόλο ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, επιτέθηκε με δριμύτητα στον κ. Κουρουμπλή, χαρακτηρίζοντάς τον «ανάγωγο».

Δεν παρέλειψε μάλιστα  να αναφερθεί στην παλιά υπόθεση της βουλευτικής τροπολογίας για το  Πόρτο Καρράς την οποία αρχικά είχε υπογράψει – ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε – ο κ. Κουρουμπλής για να αποσύρει την υπογραφή του αργότερα εξηγώντας ότι την είχε βάλει εκ παραδρομής.

Κλείσιμο
Ωστόσο, η αναφορά του κ. Γεωργιάδη σε εκείνη την υπόθεση προκάλεσε την αντίδραση του κ. Κουρουμπλή που απάντησε λέγοντας: «ο κ. Γεωργιάδης είναι άθλιος συκοφάντης. Άθλιο υποκείμενο και παλιάνθρωπος. Δεν του επιτρέπω να μιλά για εμένα».

Στο τέλος βέβαια και οι δύο ανακάλεσαν τους βαρείς χαρακτηρισμούς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης