Σαμαράς: Η αστυνομία είναι η ασπίδα της κοινωνίας

Σαμαράς: Η αστυνομία είναι η ασπίδα της κοινωνίας

Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχάρη και ευχαρίστησε «από καρδιάς» την Ελληνική Αστυνομία - Συνάντηση  με στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας


Σαμαράς: Η αστυνομία είναι η ασπίδα της κοινωνίας
Την Ελληνική Αστυνομία συνεχάρη και ευχαρίστησε «από καρδιάς» ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εισερχόμενος το μεσημέρι της Τρίτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συναντάται αυτή την ώρα με στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στον απόηχο της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη.


Κλείσιμο


«Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία για την προσφορά της», είπε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος έφτασε στη ΓΑΔΑ με τον υπουργό Δημοσίας Τάξης Βασίλη Κικίλια και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη, προσθέτοντας ότι «ο Έλληνας αστυνομικός είναι η ασπίδα του απλού πολίτη της κοινωνίας και τελικά η ασπίδα της Δημοκρατίας μας».

«Και αυτό», όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, «οι Έλληνες αστυνομικοί το αποδεικνύουν κάθε μέρα και άλλη μια φορά τους ευχαριστώ θερμά».







Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Τρίτη, ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, με την Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης της ΕΕ Σ. Μάλστρομ.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης