Βούτσης: «Αφήστε τις μηχανορραφίες για το δημοψήφισμα»

Βούτσης: «Αφήστε τις μηχανορραφίες για το δημοψήφισμα»

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την κυβέρνηση να μη «φοβάται την Ολομέλεια και τις υπογραφές όχι μόνο των 120 αλλά και των 180 βουλευτών»

Βούτσης: «Αφήστε τις μηχανορραφίες για το δημοψήφισμα»
Για κυβερνητικές «μηχανορραφίες» που απαξιώνουν το Σύνταγμα, την Βουλή και τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας έκανε λόγο ο κ. Νίκος Βούτσης με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα του δημοψηφίσματος.

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου είπε: «Μην υποβαθμίζεται περαιτέρω τη Βουλή μηχανευόμενοι διάφοροι διάφορα για να ξεφύγετε από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής. Μην απαξιώνετε τον Πρόεδρο της Βουλής και τη Διάσκεψη».

Προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην «επιχειρήσει εμπλοκή του Προέδρου της Δημοκρατίας» με επίσπευση της υπογραφής του νομοσχεδίου προκειμένου να ακυρωθούν δια της πλαγίας οδού τα αιτήματα για δημοψήφισμα.

Κλείσιμο
«Αφήστε όλες αυτές τις μηχανορραφίες που έχουμε υποστεί μέσω διαρροών τις τελευταίες ημέρες» είπε και κάλεσε την κυβέρνηση να μη «φοβάται την Ολομέλεια και τις υπογραφές όχι μόνο των 120 αλλά και των 180 βουλευτών».

Τέλος είπε ότι «ανατρίχιασε» ακούγοντας την κυβερνητικό εκπρόσωπο Σοφία Βούλετψη να λέει πως η κυβέρνηση θα λάβει τις δικές της αποφάσεις για το δημοψήφισμα ανεξαρτήτως του τι θα αποφασίσει η Διάσκεψη της Βουλής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης