Προθεσμία για τις 15 Μαϊου έλαβε ο Θωμάς Λιακουνάκος

Προθεσμία για τις 15 Μαϊου έλαβε ο Θωμάς Λιακουνάκος

Ο επιχειρηματίας είναι ένας από τους 19 κατηγορούμενους στην υπόθεση του «ηλεκτρονικού πολέμου» - Πρόκειται για ένα οπλικό σύστημα που παραγγέλθηκε σε εταιρεία του το 2000 και ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο με 43 εκατ. ευρώ

Προθεσμία για τις 15 Μαϊου έλαβε ο Θωμάς Λιακουνάκος
Στον ανακριτή κατά της Διαφθοράς Ιωάννη Σαριώτη κλήθηκε για δεύτερη φορά σήμερα ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ένας από τους 19 κατηγορούμενους στην υπόθεση του «ηλεκτρονικού πολέμου». Ο κ. Λιακουνάκος που είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, ζήτησε εκ νέου και έλαβε (για δεύτερη φορά, όπως προβλέπεται από το νόμο) προθεσμία για να απολογηθεί στις 15 Μαϊου.

Κατά πληροφορίες προχθές απολογήθηκε ο επίσης κατηγορούμενος τέως γενικός διευθυντής εξοπλισμών Ευάγγελος Βασιλάκος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα οπλικό σύστημα που παραγγέλθηκε σε εταιρεία του το 2000 (επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου) και ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο με 43 εκατ. ευρώ, τα οποία εισέπραξε ο επιχειρηματίας χωρίς να έχει παραδώσει ούτε βίδα στον Ελληνικό Στρατό! 
Κλείσιμο

Ο Λιακουνάκος, που αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες καλείται να διευκρινίσει σε ποιους δόθηκαν χρήματα, μέσω ποιων ενδιάμεσων και σε ποιες χρονικές περιόδους εξελίσσονταν οι «ωφέλιμες πληρωμές».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης