Το ευρωψηφοδέλτιο των Πράσινων παρουσίασε ο Ν.Χρυσόγελος

Το ευρωψηφοδέλτιο των Πράσινων παρουσίασε ο Ν.Χρυσόγελος

Οι κύριοι στόχοι του κόμματος  είναι η «βελτίωση της Ελλάδας και της ίδιας της Ευρώπης»

Το ευρωψηφοδέλτιο των Πράσινων παρουσίασε ο Ν.Χρυσόγελος
Την πλήρη λίστα των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές με το κόμμα «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία», παρουσίασε ο ευρωβουλευτής των «Πρασίνων» Νίκος Χρυσόγελος. Το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος που παρουσιάστηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, είναι σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Χρυσόγελο το πιο «νεανικό ευρωψηφοδέλτιο με έντονη γυναικεία παρουσία, στο οποίο συμμετέχουν Έλληνες πολίτες, πολίτες από άλλες χώρες που διαμένουν πολλά χρόνια στη χώρα μας, νέοι που έχουν μεταναστεύσει και εργάζονται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και απόδημοι Έλληνες και Ελληνίδες».

Οι κύριοι στόχοι του κόμματος, όπως εκφράστηκαν από τον κ. Χρυσόγελο είναι η βελτίωση της Ελλάδας και της ίδιας της Ευρώπης και για αυτόν το λόγο κάλεσε τους ψηφοφόρους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να συμμετάσχουν ενεργά στις αλλαγές που θα συντελεστούν σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Παρόλο που οι προβλέψεις δείχνουν πως η πολιτική ομάδα των Ευρωπαίων Πρασίνων θα χάσει περίπου 17 έδρες στο επόμενο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο κ. Χρυσόγελος υποστηρίζει πως ακόμα είναι νωρίς για εκτιμήσεις υπενθυμίζοντας πως το 2009 οι προβλέψεις έδιναν μικρότερη εκπροσώπηση εντούτοις το αποτέλεσμα ήταν να λάβουν τις περισσότερες έδρες στην ιστορία των Πρασίνων.

Κλείσιμο
«Ελπίζουμε να διαψεύσουμε αυτές τις προβλέψεις και να κάνουμε και πάλι τη διαφορά, όχι απλώς ποσοτικά, αλλά και ποιοτικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, υπενθυμίζοντας πως η πολιτική ομάδα των Πρασίνων, με ποσοστό μόλις στο 8% του συνόλου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπήρξε μια από τις πιο δραστήριες πολιτικές ομάδες, καθώς με δική της πρωτοβουλία ξεκίνησε η αξιολόγηση της τρόικα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τα ονόματα και τα βιογραφικά των υποψηφίων ευρωβουλευτών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του κόμματος www.prasinoi.gr. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης