Σταύρος Θεοδωράκης: Γιατί όχι και πρωθυπουργός;

Σταύρος Θεοδωράκης: Γιατί όχι και πρωθυπουργός;

«Θα βοηθήσεις μέχρι όπου να σου πει ο κόσμος», είπε σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του Ποταμιού - Στη Θράκη μεταβαίνει το Σαββατοκύριακο 

Σταύρος Θεοδωράκης: Γιατί όχι και πρωθυπουργός;
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Stigma Fm της Ζακύνθου, ο Σταύρος Θεοδωράκης ρωτήθηκε αν βλέπει τον εαυτό του ως πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση συνεργασίας που ενδεχομένως θα σχηματιστεί μετά τις επόμενες βουλευτικές. «Οι ρόλοι δεν μοιράζονται με βάση τις φιλοδοξίες του καθενός. Υπάρχουν πολλά καβαλημένα καλάμια στην πολιτική. Αυτούς τους ρόλους τους μοιράζει, όταν πρέπει και όπως πρέπει, η λαϊκή ψήφος», απάντησε ο επικεφαλής του «Ποταμιού».
   
Στην παρατήρηση ότι δεν αποκλείει την ανάληψη της πρωθυπουργίας, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε: «Όταν μπαίνεις στην πολιτική, δεν αποκλείεις τίποτε. Κάνεις μια προσπάθεια για το παραπάνω, γιατί πιστεύεις ότι θα πετύχεις. Δηλαδή, είναι ψευδές να βγαίνει κάποιος και να λέει “εγώ θα βοηθήσω μέχρι εδώ”. Γιατί μέχρι εδώ; Θα βοηθήσεις μέχρι όπου να σου πει ο κόσμος. Αλλά το τι θα σου πει ο κόσμος, αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Και όχι να κάνεις όνειρα και να καβαλικεύεις καλάμια και να τρέχεις».  

«Το Ποτάμι» στη Θράκη
Κλείσιμο

Με στόχο να προβάλει τις θέσεις του για την ακριτική Ελλάδα αλλά και για τα ζητήματα που αφορούν τις μειονότητες που ζουν στη Θράκη και ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο της επικαιρότητας, ο Σταύρος Θεοδωράκης προγραμματίζει η επόμενη περιοδεία του, το προσεχές Σαββατοκύριακο, να είναι στην Αλεξανδρούπολη και στη Κομοτηνή.
Ο επικεφαλής του «Ποταμιού», κατά τη συνήθη τακτική που ακολουθεί στις περιοδείες του ανά την ελληνική περιφέρεια, θα συνομιλήσει με κατοίκους, θα γνωρίσει φίλους και εθελοντές και θα απαντήσει σε ερωτήματα δημοσιογράφων.
   
Το ακριβές πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο κ. Θεοδωράκης θα ανακοινωθεί σε συνεννόηση με τους εθελοντές του κόμματος που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και έχουν αναλάβει την οργανωτική προετοιμασία της επίσκεψης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης