Καμίνης: Ανύπαρκτος βουλευτής ο Σπηλιωτόπουλος

Καμίνης: Ανύπαρκτος βουλευτής ο Σπηλιωτόπουλος

«Δεν έχει πάρει μια φορά τον λόγο στην ολομέλεια της Βουλής από τον Ιούνιο του 2012», επιτέθηκε στον πολιτικό του αντίπαλο ο δήμαρχος Αθηναίων

Καμίνης: Ανύπαρκτος βουλευτής ο Σπηλιωτόπουλος
Η μάχη για το δήμο Αθηναίων «φουντώνει» μέρα με τη μέρα και οι επιθέσεις των υποψηφίων κατά των αντιπάλων τους δίνουν και παίρνουν.

Σειρά είχε ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Mega χαρακτήρισε τον εκ των υποψηφίων Άρη Σπηλιωτόπουλο... ανύπαρκτο βουλευτή.

«Ο Σπηλιωτόπουλος είναι ένας ανύπαρκτος βουλευτής. Δεν έχει πάρει μια φορά τον λόγο στην ολομέλεια της Βουλής από τον Ιούνιο του 2012», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Καμίνης, ενώ επέκρινε τον κ. Σπηλιωτόπουλο και για το γεγονός ότι χαρακτήρισε την Αθήνα «Καμπούλ», με αφορμή την έκρηξη του αυτοκινήτου-βόμβα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, αποδίδοντας του πολιτική επιπολαιότητα.

Κλείσιμο
Παράλληλα ο κ. Καμίνης θέλησε να διευκρινίσει κάποια πράγματα που αφορούσαν την οικονομική διαζείρηση του δήμου, αναφέροντας ως παράδειγμα το ραδιόφωνο του «Αθήνα 9.84»: «Καμία τρόικα δεν μας επέβαλλε να κατεβάσουμε το κόστος του 9,84, που είναι δημοτική επιχείρηση, από τα 17 εκ. ευρώ στα 4 εκ. ευρώ. Έφυγαν 80 δημοσιογράφοι. Ήθελε κότσια» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης