Ο Paul Surridge νέος διευθυντής δημιουργικού στον Roberto Cavalli

Ο Paul Surridge νέος διευθυντής δημιουργικού στον Roberto Cavalli

Θα κάνει ντεμπούτο με τη γυναικεία συλλογή ρούχων άνοιξη-καλοκαίρι 2018

Ο Paul Surridge νέος διευθυντής δημιουργικού στον Roberto Cavalli
Ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας Πολ Σούριτζ (Paul Surridge) ορίστηκε νέος διευθυντής δημιουργικού του οίκου μόδας, Ρομπέρτο Καβάλι (Roberto Cavalli) και θα κάνει ντεμπούτο με τη γυναικεία συλλογή ρούχων άνοιξη-καλοκαίρι 2018 που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στο Μιλάνο.

Ο Σούριτζ δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή που θα συνεισφέρει «στο νέο κεφάλαιο του σύμπαντος του Ρομπέρτο Καβάλι, που εξυμνεί την ομορφιά, τον αισθησιασμό και τη δύναμη της γυναίκας».
Η θέση του διευθυντή δημιουργικού του ιταλικού οίκου μόδας ήταν κενή από τότε που αποχώρησε ο Νορβηγός, Πέτερ Ντούντας τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο ιδρυτής του οίκου Ρομπέρτο Καβάλι 1,5 χρόνο νωρίτερα είχε αποχωρήσει από τον έλεγχο δημιουργικού, καθώς είχε πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας.
Κλείσιμο

Ο Σούριτζ έχει εμπειρία κυρίως στο σχεδιασμό ανδρικών ρούχων. Έχει εργαστεί στo brand Acne Studios, στον οίκο Jil Sander υπό τον Ραφ Σίμονς και στον Burberry μαζί με τον Κρίστοφερ Μπέιλι. Εργάστηκε επίσης ως διευθυντής δημιουργικού στον Z Zegna και στον Calvin Klein τη δεκαετία του 1990.

«Έχω συνεργαστεί με τον Πολ και είχα την ευκαιρία να εκτιμήσω το δημιουργικό του ταλέντο καθώς και τις διαχειριστικές ικανότητές του» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου Roberto Cavalli, Τζιαν Τζιάκομο Φεράρις, ο οποίος ξεκίνησε ένα μεγάλο σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας πέρυσι, σύμφωνα με το περιοδικό GQ. «Ο Πολ είναι παθιασμένος, ώριμος και εκπληκτικός ομαδικός παίκτης. Όλοι πιστεύουμε ότι είναι ο ιδανικός υποψήφιος για να ολοκληρώσει τη διοικητική ομάδα μας και να συμβάλει στην υλοποίηση των φιλόδοξων αναπτυξιακών σχεδίων για τον Roberto Cavalli, τα οποία συμφωνήσαμε με τους μετόχους μας», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης