Catherine McNeil: Σαν κέρινο ομοίωμα στο εξώφυλλο της "Vogue"

Catherine McNeil: Σαν κέρινο ομοίωμα στο εξώφυλλο της "Vogue"

Σύμφωνα με πολλά fashion blogs και τα τρία αυτά εξώφυλλα δεν κολακεύουν καθόλου την κατά τα άλλα πανέμορφη αυτή κυρία καθώς δεν είναι πετυχημένα και την εμφανίζουν, σύμφωνα με κάποια σχόλια, σαν κέρινο ομοίωμα

Catherine McNeil: Σαν κέρινο ομοίωμα στο εξώφυλλο της "Vogue"
Μια από τις πιο όμορφες κυρίες της Αυστραλίας, η πανύψηλη Catherine Mcneil ( είναι 1.83), φιλοξενείται στις σελίδες του γνωστού περιοδικού μόδας “Vogue” της μεξικανικής έκδοσης του Απριλίου σε μια φωτογράφηση του James Macari. Και ενώ μέσα στις σελίδες του περιοδικού η 27χρονη καλλονή φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή, στα 3 εξώφυλλα του περιοδικού τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σύμφωνα με πολλά fashion blogs και τα τρία αυτά εξώφυλλα δεν κολακεύουν καθόλου την κατά τα άλλα πανέμορφη αυτή κυρία καθώς δεν είναι πετυχημένα και την εμφανίζουν, σύμφωνα με κάποια σχόλια, σαν κέρινο ομοίωμα.
 
Η McNeil γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια και το πρώτο της εξώφυλλο ήταν στο περιοδικό «V» ενώ η φωτογράφησή της από τον Mario Testino για τη φθινοπωρινή καμπάνια των Dolce & Gabbana, το 2007, την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο. Το 2007 ήταν το πρόσωπο του οίκου μόδας Donna Karan. Την ίδια χρονιά η βρετανική «Vogue» τη χαρακτήρισε ως ένα από τα καλύτερα μοντέλα του περιοδικού.

Κλείσιμο




























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης