Taylor Hill: Πιο αδύνατη δεν γίνεται

Taylor Hill: Πιο αδύνατη δεν γίνεται

Η Taylor εθεάθη αυτές τις μέρες σε παραλία του Μαϊάμι φορώντας ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι. Οι φωτογραφίες της αυτές έκαναν το γύρο του διαδικτύου, με ιδιαίτερα όμως αρνητικά σχόλια καθώς η 19χρονη εμφανίστηκε πιο αδύνατη και καχεκτική από ποτέ

Taylor Hill: Πιο αδύνατη δεν γίνεται
Την “ανακαλύψαμε” πριν από ένα περίπου χρόνο όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Εντυπωσιακή και φρέσκια δεν υπήρχε περίπτωση να μην την εντοπίσουν οι άνθρωποι πίσω από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.



Ο λόγος για τη μόλις 19 χρόνων Taylor Hill από το Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία πριν από τρεις μήνες “περπάτησε” για πρώτη φορά στο σόου της Victoria's Secret στο Λονδίνο, κάτι που την έκανε γρήγορα γνωστή.

Κλείσιμο


Η Taylor εθεάθη αυτές τις μέρες σε παραλία του Μαϊάμι φορώντας ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι. Οι φωτογραφίες της αυτές έκαναν το γύρο του διαδικτύου, με ιδιαίτερα όμως αρνητικά σχόλια για εκείνη καθώς εμφανίστηκε πιο αδύνατη και καχεκτική από ποτέ. Ηταν μάλιστα τόσο αδύνατη που εύκολα κανείς μετρούσε τα κόκαλά της. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο ότι η Hill πάσχει από νευρική ανορεξία. 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης