Survivor 2: Νέα ήττα για τους Διάσημους - Έπαθλο «ανάσα» για τους Μαχητές

Survivor 2: Νέα ήττα για τους Διάσημους - Έπαθλο «ανάσα» για τους Μαχητές

Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, ώσπου οι «μπλε» πάτησαν γκάζι και τελειώσαν το παιχνίδι με 10-7

Survivor 2: Νέα ήττα για τους Διάσημους - Έπαθλο «ανάσα» για τους Μαχητές
Ακόμη μία σκληρή μάχη επεφύλασε το σημερινό αγώνισμα στο Survivor 2 μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι αντίπαλοι παίκτες έπρεπε να περάσουν μία σειρά από εμπόδια και να βάλουν δύο μπάλες σε μία ψηλή κατασκευή που έμοιαζε με καλάθι, αλλά μεγαλύτερο. Ο στίβος μάχης δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολος, όπως παραδέχθηκαν οι παίκτες, όμως ο στόχος δεν ήταν και ο ευκολότερος, όπως φάνηκε.

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές πήγαιναν πόντο πόντο, με τους άντρες των κόκκινων και τις γυναίκες των μπλε να είναι αήττητοι ως τα μέσα του παιχνιδιού.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, όμως, έγινε ό,τι γίνεται στις περισσότερες αναμετρήσεις έως τώρα: Οι Μαχητές πήραν μπρος και κατέκτησαν ακόμη μία νίκη, με τον Ηλία Γκότση να δίνει την... χαριστική βολή στο Νάσο Παπαργυρόπουλο, κάνοντας το τελικό 10-7.

Το έπαθλο ήταν πιθανότατα και το πιο χρήσιμο έως τώρα στο παιχνίδι, καθώς η νικήτρια ομάδα πήρε από ένα κιλό ρύζι, φακές και όσπρια, κάτι που καταλάγιασε λίγο την πείνα των παικτών. Από την άλλη πλευρά, οι Διάσημοι έμειναν να αναρωτιούνται τι έγινε και έχασαν ξανά τον αγώνα και τα τρόφιμα, την ώρα που η Ελένη Χατζίδου και η Κατερίνα Δαλάκα έκαναν επανάσταση, ζητώντας περισσότερο φαγητό γιατί νηστικό αρκούδι δεν τρέχει!

«Εγώ έχω άποψη και την εκφράζω! Αν πεινάω, θα το πω!», δήλωσε στην κάμερα του Survivor η Ελένη Χατζίδου, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα συμπλήρωσε: «Ξέρω πολύ καλά ότι ένας οργανισμός για να λειτουργήσει πρέπει να φάει! Όταν δεν έχω φάει, δεν μπορώ να αποδώσω το ίδιο. Το ξέρω από προσωπική εμπειρία… νηστικός δεν έτρεξε ποτέ κανείς!». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης