Κέιτ Μίντλετον: Γιατί δεν θέλει να γεννήσει το τρίτο παιδί της στο μαιευτήριο

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί δεν θέλει να γεννήσει το τρίτο παιδί της στο μαιευτήριο

Όπως ανέφερε πηγή του Παλατιού, θέλει να φέρει στον κόσμο το μωρό της ή στο Ανάκτορο του Κέσινγκτον ή στην εξοχική κατοικία τους στο Σάντριγχαμ

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί δεν θέλει να γεννήσει το τρίτο παιδί της στο μαιευτήριο
Την επιθυμία να γεννήσει το τρίτο παιδί της στο σπίτι ώστε να αποφύγει τον «χάος» των πρώτων δύο γεννήσεών της φέρεται να έχει εκφράσει η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με ρεπορτάζ των βρετανικών μέσων ενημέρωσης.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ θέλει να φέρει στον κόσμο το μωρό της ή στο Ανάκτορο του Κέσινγκτον ή στην εξοχική κατοικία τους στο Σάντριγχαμ. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express, πηγή προσκείμενη στο Παλάτι ανέφερε ότι η Κέιτ το έχει συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος στηρίζει αυτήν την απόφασή της.

Κλείσιμο
«Πάνω από όλα έχουν συμφωνήσει ότι μία γέννα στο παλάτι θα απέτρεπε αυτή τη μαζική "εισβολή" κάθε μέρα στο μαιευτήριο, όπου είχε γεννήσει τα δύο πρώτα παιδιά της», ανέφερε η πηγή

«Είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για το χάος που είχε προκληθεί στα δύο πρώτα παιδιά, όταν εκατοντάδες δημοσιογράφοι και πολίτες στήνονταν έξω από το μαιευτήριο για αρκετές μέρες και θέλουν να το αποφύγουν αν μπορούν», πρόσθεσε η πηγή.

Τα πρώτα δύο βασιλικά μωρά, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, γεννήθηκαν στο St. Mary Hospital του Λονδίνου, με δεκάδες κάμερες και δημοσιογράφους, καθώς και απλούς πολίτες να έχουν κατασκηνώσει έξω από αυτό μέχρι η Κέιτ να πάρει εξιτήριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης