Το μπάτσελορ πάρτι του πρίγκιπα Χάρι θα γίνει στο νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον!

Το μπάτσελορ πάρτι του πρίγκιπα Χάρι θα γίνει στο νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον!

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απαγόρευσε στον μικρότερο αδελφό του να κάνει το μπάτσελορ πάρτι στο Λας Βέγκας για να μην επαναληφθούν τα «ατοπήματα» που είχε κάνει ο ζωηρός πρίγκιπας στο παρελθόν

Το μπάτσελορ πάρτι του πρίγκιπα Χάρι θα γίνει στο νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον!
Καθώς ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Μάιο, μετά την γέννηση του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου αρχίζει να σκέφτεται πού θα πραγματοποιήσει το μπάτσελορ πάρτι του για να πει «αντίο» στην εργένικη ζωή.

Όμως, ο μεγαλύτερος αδελφός του και μελλοντικός βασιλιάς της Γηραιάς Αλβιόνας έχει ήδη θέσει μια «κόκκινη γραμμή» στον μικρότερο αδελφό του και πρώην party animal.
«Απαγορεύεται το μπάτσελορ πάρτι να γίνει στο Λας Βέγκας», είπε ο Δούκας του Κέιμπριτζ στον ερωτευμένο Χάρι και αυτό υπό τον φόβο να μην επαναλάβει ο πρίγκιπας «αμαρτίες» του παρελθόντος.

Κλείσιμο

Ήταν τον Αύγουστο του 2012, όταν οι γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι από όργιο σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας έφεραν το παλάτι σε δύσκολη θέση. Το αμερικανικό TMZ είχε δημοσιεύσει τις επίμαχες φωτογραφίες, που μάλλον είχαν διαρρεύσει από τις αιθέριες υπάρξεις που ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ είχε καλέσει στην σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμενε για ένα παιχνίδι strip μπιλιάρδου.



Ετσι, όπως αποκάλυψε φίλος του Βρετανού πρίγκιπα, ο Χάρι θα κάνει το μπάτσελορ πάρτι του στο χλιδάτο νησί Νέκερ της Καραϊβικής, ιδιοκτησίας του Βρετανού δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον. Ο γιος του Μπράνσον, Σαμ, είναι καλός φίλος με τον 33χρονο Χάρι και έχει ήδη πάρει την άδεια του πατέρα του για το μπάτσελορ του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τον φίλο του Χάρι: «Πολλά θέρετρα έχουν προσφέρει στον Χάρι την ευκαιρία να κάνει το μπάτσελορ πάρτι στο Λας Βέγκας. Αλλά γνωρίζει πως αυτό θα δημιουργούσε αναστάτωση και δεν θα του επέτρεπε ιδιωτικότητα και πραγματικό χρόνο με τους φίλους του».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης