Στο Τάγμα των Ιπποτών ο Ed Sheeran - Τιμήθηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο

Στο Τάγμα των Ιπποτών ο Ed Sheeran - Τιμήθηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο

«Έσπασε» το πρωτόκολλο αγγίζοντας στο μπράτσο τον Κάρολο - Δεν αποκλείεται να τραγουδήσει στο γάμο του Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

Στο Τάγμα των Ιπποτών ο Ed Sheeran - Τιμήθηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο
Έξι χρόνια μετά την είσοδό του στη μουσική βιομηχανία, ο βραβευμένος με δύο Grammy Ed Sheeran, έλαβε την τιμητική διάκριση από το Μπάκιγχαμ ως μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Ο κοκκινομάλλης καλλιτέχνης βρέθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, λαμβάνοντας την τιμή από τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, εντυπωσίασε με το πόσο καλοντυμένος ήταν, καθώς τον χαρακτηρίζουν οι πιο casual εμφανίσεις.

Ωστόσο, υπέπεσε σε γκάφα, σπάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο, καθώς άγγιξε με το άλλο χέρι του στον πήχη του Κάρολου, την ώρα της χειραψίας.

Κλείσιμο


Όπως προβλέπουν οι αυστηροί κανόνες της βρετανικής μοναρχίας, η επαφή και οι χειρονομίες γίνονται, μόνο από την πλευρά των μελών της βασιλικής οικογένειας και όχι αντίστροφα.

Ο Ed Sheeran ρωτήθηκε από τον ίδιο τον πρίγκιπα Κάρολο, αν θα ήθελε να τραγουδήσει στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν  Μαρκλ τον ερχόμενο Μάιο, εκείνος απάντησε: «Γιατί όχι;»

Ο  Sheeran πάντως, δεν είναι ο πρώτος που σπάει το βασιλικό πρωτόκολλο, αρκεί να θυμηθεί κανείς το 2014 τον μπασκετμπολίστα, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος είχε περάσει το χέρι του γύρω από τους ώμους της Κέιτ Μίντλετον και τη Μισέλ Ομπάμα, η οποία είχε αγκαλιάσει τη βασίλισσα Ελισάβετ το 2009.



Το Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας είναι ένα τάγμα ιπποσύνης της Μεγάλης Βρετανίας, το οποίο τιμά ανθρώπους των τεχνών και των επιστημών, όπως επίσης και οργανισμούς με σκοπό τη φιλανθρωπία και τις αγαθοεργίες.

Δημιουργήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1917, από τον Βασιλιά Γεώργιο Ε΄. Διαθέτει πέντε κύριες διαβαθμίσεις και η ανώτατη βαθμίδα αντιστοιχεί στον τίτλο Sir (ιππότης) και Dame (κυρία).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης