Nomads: Στον Κατσινόπουλο η ατομική ασυλία - Ψυχρές οι σχέσεις των Ωκεανών

Nomads: Στον Κατσινόπουλο η ατομική ασυλία - Ψυχρές οι σχέσεις των Ωκεανών

Αν και τραυματίας, κέρδισε στον τελικό τον Μάνο Πίντζη και οι υπόλοιποι θα τεθούν στη διάθεση του κοινού - Όποιος συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μιχάλη Ζαμπίδη 

Nomads: Στον Κατσινόπουλο η ατομική ασυλία - Ψυχρές οι σχέσεις των Ωκεανών
Η χθεσινή ήττα στον αγώνισμα της ασυλίας φάνηκε ότι επηρέασε ιδιαίτερα τις σχέσεις των Νομάδων του Ωκεανού. Η ψυχοφθόρα διαδικασία αρνητικής ψήφου σε συμπαίκτες με τους οποίους έχουν περάσει πολλά αυτές τις επτά εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι έχει ψυχράνει τις σχέσεις μεταξύ τους.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε σε αυτό και τα υπονοούμενα που άφησε ο πρώτος μονομάχος Μιχάλης Ζαμπίδης, περί «στημένης» ψηφοφορίας, ισχυρισμός που ενόχλησε τους υπόλοιπους και τον έκανε να απομακρυνθεί από αυτούς.

Η σημερινή δοκιμασία ατομικής ασυλίας για τους «μπλε» δεν βελτίωσε την κατάσταση. Για να μην βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι πέντε παίκτες των μπλε, εκτός του Ζαμπίδη, πήραν μέρος σε έξι παιχνίδια. Από τα πρώτα τρία αποκλείστηκαν οι τρεις με την χειρότερη επίδοση, ενώ στα άλλα τρία πήραν μέρος οι δύο εναπομείναντες, διεκδικώντας τις δύο πολυπόθητες νίκες. Μεγάλος νικητής τελικά αναδείχθηκε ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο οποίος αν και τραυματίας κέρδισε στον τελικό τον Μάνο Πίντζη.

Κλείσιμο
Αυτό σημαίνει ότι οι Βασιλική Μιλλούση, Δήμητρα Φραντζή, Λευτέρης Παρασκευάς και Μάνος Πίντζης θα τεθούν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και όποιος λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους, θα βρεθεί απέναντι από τον Μιχάλη Ζαμπίδη στη μονομαχία της Πέμπτης. Όποιος από τους δύο νικήσει, θα παραμείνει στο Nomads, ενώ ο χαμένος θα αποχωρήσει από το Palawan.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης