Άσχημα τα νέα για τη Μέγκαν Μαρκλ: Οι Βρετανοί δεν θέλουν το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι

Άσχημα τα νέα για τη Μέγκαν Μαρκλ: Οι Βρετανοί δεν θέλουν το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι

Η Κέιτ Μίντλετον με ποσοστό 63% απολαμβάνει την αγάπη των Βρετανών ενώ το 19% της Μέγκαν Μαρκλ δείχνει πως η Αμερικανίδα ηθοποιός θα πρέπει να διανύσει ακόμα πολύ δρόμο για να γοητεύσει τον λαό της Γηραιάς Αλβιόνας

Άσχημα τα νέα για τη Μέγκαν Μαρκλ: Οι Βρετανοί δεν θέλουν το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι
Έχει κατακτήσει εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι αλλά, όπως έδειξε πρόσφατη δημοσκόπηση, η Μέγκαν Μαρκλ θα πρέπει να «δουλέψει» σκληρά για να κατακτήσει τις καρδιές των Βρετανών και να γίνει πριγκίπισσά τους. Σε διαδικτυακή έρευνα της εταιρείας Opinium Research, που διεξήχθη σε δείγμα 2.500 Βρετανών από την περασμένη Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη με θέμα την δημοτικότητα των μελών της βασιλικής οικογένειας, μόνο το 19% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι συμπαθεί την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Χάρι, που είναι το δημοφιλέστερο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και απολαμβάνει την συμπάθεια των τριών τετάρτων των Βρετανών, η σύντροφός του βρίσκεται στη δημοσκόπηση πίσω ακόμα και από την σύζυγο του πρίγκιπα Κάρολου, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία απολαμβάνει ποσοστό έγκρισης 20%. Πάντως, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Express, η πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits έχει κερδίσει τρεις μονάδες δημοτικότητας από τον περασμένο Απρίλιο, που σε ανάλογη έρευνα είχε την στήριξη μόνο του 16% των Βρετανών.



Η επίσημη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι στους Αγώνες Invictus Games στο Τορόντο στις 25 Σεπτεμβρίου της χάρισε τις επιπλέον μονάδες δημοτικότητας αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να φθάσει την Κέιτ Μίντλετον, που στην ίδια έρευνα καταγράφηκε πως έχει κατακτήσει τις καρδιές του 63% των Βρετανών!
Κλείσιμο

Πάντως, ο James Endersby, διευθυντής στην Opinium Research, δήλωσε μετά την δημοσκόπηση πως καθώς η Μέγκαν Μαρκλ είναι νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο για να γίνει αγαπητή στον λαό της Γηραιάς Αλβιόνας. «Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να έχει χαμηλά ποσοστά δημοτικότητας σε σύγκριση με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως είναι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν πως μόνο πρόσφατα άρχισε να εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις ως η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι», ανέφερε ο Endersby.

Ο βρετανικός Τύπος «προβλέπει» πως ο πρίγκιπας Χάρι θα κάνει πρόταση γάμου στην 36χρονη ηθοποιό αμέσως μετά την έλευση του Νέου Έτους, έτσι ώστε το γεγονός να μην επισκιάσει ούτε την επέτειο των 70 χρόνων γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, που είναι στις 20 Νοεμβρίου, αλλά ούτε την γέννηση του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον προσεχή Απρίλιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης