Βραβεία MTV: Κέιτι Πέρι, Μάιλι Σάιρους και η κόρη του Μάικλ Τζάκσον επί σκηνής

Βραβεία MTV: Κέιτι Πέρι, Μάιλι Σάιρους και η κόρη του Μάικλ Τζάκσον επί σκηνής

Η Κέιτι Πέρι παρουσίασε το σόου - «Μακριά» από τον παλιό, άτακτο εαυτό της η Μάιλι Σάιρους - Το νέο βίντεο κλιπ της Τέιλορ Σουίφτ - Το μήνυμα της κόρης του Μάικλ Τζάκσον για τους νεοναζί

Βραβεία MTV: Κέιτι Πέρι, Μάιλι Σάιρους και η κόρη του Μάικλ Τζάκσον επί σκηνής
Έλαμψε η παρουσιάστρια Κέιτι Πέρι στην σκηνή της τελετής απονομής των βραβείων MTV το βράδυ της Κυριακής, κλέβοντας πολλές φορές την παράσταση από τους καλεσμένους της, μεταξύ των οποίων η Μάιλι Σάιρους, ο Κέντρικ Λαμάρ, η Νίκι Μινάζ και πολλά αστέρια της παγκόσμιας μουσικής. 

Εμφανίστηκε με μια λευκή τουαλέτα, αρκετά αποκαλυπτική, συνέχισε με ένα ασημί στραφταλιζέ φόρεμα, φόρεσε... στολή αστροναύτη και κατέληξε να δίνει την δική της παράσταση με το καινούριο της τραγούδι στο φινάλε της βραδιάς. 



Κλείσιμο


Στις αξιοσημείωτες παρουσίες η κόρη του Μάικλ Τζάκσον Πάρις, που, αφού φίλησε την συνοδό της για την βραδιά την ώρα που προσέρχονταν στα βραβεία, από σκηνής έβγαλε έναν πολύ παθιασμένο λόγο κατά των νεοναζί: «Ας τους δείξουμε ότι έχουμε μηδενική ανοχή στα εγκλήματά τους, ας αντισταθούμε», είπε η 19χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ.

Ξυπόλητη έφτασε στα βραβεία η Πάρις Τζάκσον και φίλησε στο στόμα την συνοδό της, DJ Καρολίν Ντ' Αμούρ


Τα περισσότερα βραβεία κέρδισε ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ, ενώ η Μάιλι Σάιρους, που είχε προϊδεάσει μέσω ενός ποστ στο Instagram, πως θα είναι πιο... «φρόνιμη» από άλλες χρονιές, ανέβηκε στη σκηνή και έκανε το δικό της σόου.



Μεγάλη απούσα από τα βραβεία η Τέιλορ Σουίφτ, που πάντως έκανε παραπάνω από αισθητή την παρουσία της καθώς κατά την διάρκεια του σόου προβλήθηκε για πρώτη φορά ολόκληρο το νέο της βίντεο κλιπ. Το 'Look What You Made Me Do' απέσπασε θετικές και αρνητικές κριτικές πάντως, καθώς πολλοί θεωρούν πως μιμείται την Beyonce.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης