Για πρώτη φορά η Madonna φωτογραφίζεται με τα έξι παιδιά της

Για πρώτη φορά η Madonna φωτογραφίζεται με τα έξι παιδιά της

Για τους φανατικούς θαυμαστές της βασίλισσας της pop αυτή είναι μια συλλεκτική φωτογραφία

Για πρώτη φορά η Madonna φωτογραφίζεται με τα έξι παιδιά της
Η Madonna, έκλεισε τα 59 της χρόνια στις 16 Αυγούστου και με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, φαίνεται να δηλώνει πλήρης και ευτυχισμένη δίπλα στα παιδιά της. 

Για τους φανατικούς θαυμαστές της βασίλισσας της pop αυτή είναι μια συλλεκτική φωτογραφία, καθώς είναι η πρώτη φορά που απαθανατίζεται μαζί με τα βιολογικά και υιοθετημένα της παιδιά. 

Στη φωτογραφία ποζάρει με τον 17χρονο γιο της, Rocco, τον 11χρονο γιο της, David, και τις κόρες της, την 20χρονη Lourdes και την 11χρονη Mercy James και τις δίδυμες Estere και Stella τεσσεράμισι ετών.

Κλείσιμο
Η Μadonna υιοθέτησε τις δίδυμες κόρες της από το Malawi, τον Φεβρουάριο. H βιολογική μητέρα των παιδιών έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τη γέννηση τους, ενώ ο πατέρας τους ήταν ανίκανος να τα μεγαλώσει.

Δείτε την ανάρτηση της:




Η 59χρονη superstar, για να γιορτάσει τα γενέθλια της, στις 16 Αυγούστου, έκανε  ένα μεγάλο πάρτι στην κοσμοπολίτικη Πούλια της Ιταλίας. Το θέμα του πάρτι ήταν “H νύχτα των τσιγγάνων”. H Madonna και οι καλεσμένοι της δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στιγμές χαράς με την μεγαλύτερη ποπ σταρ όλων των εποχών στα social media.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης