Οι τελευταίες τηλεοπτικές δηλώσεις της Ζωής Λάσκαρη

Οι τελευταίες τηλεοπτικές δηλώσεις της Ζωής Λάσκαρη

Η Ελληνίδα σταρ είχε δώσει συνέντευξη τον Ιούνιο σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ και λίγους μήνες πιο πριν στην πρωινή εκπομπή του Ant1

Οι τελευταίες τηλεοπτικές δηλώσεις της Ζωής Λάσκαρη
Η είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Mία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις ήταν στο κανάλι του ΣΚΑΙ, στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη «Celebrity Travel». O παρουσιαστής ταξίδεψε στην Ιορδανία με την αγαπημένη ηθοποιό τον Ιούνιο που μας πέρασε.

Η Ελληνίδα σταρ, μίλησε για τον έρωτα της ζωής της, τη σχέση της με το Φίνο και τον ελληνικό κινηματογράφο.

Κλείσιμο
Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:




O παρουσιαστής μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ζωής ανήρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media:


Σήμερα έφυγε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού κινηματογράφου και προσωπική μου φίλη . Ο χώρος του θεάτρου και τον τεχνών έγινε σήμερα φτωχότερος και ο Παράδεισος πλουσιότερος..Ζωή μου είμαι συγκλονισμένος και δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω ότι έφυγες...εσύ που αγαπούσες τόσο πολύ την ζωή και το γέλιο...Θα σε αγαπώ για πάντα Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσω σε ευχαριστώ για Όλα. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο @mariaeleni_lykourezou και σε όλη την οικογένεια .#zoelaskari#laskari#zoilaskari#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) στις



Λίγους μήνες νωρίτερα, τον περασμένο Απρίλιο, η Ζωή Λάσκαρη βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Ant1 με τη Φαίη Σκορδά. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα αναφερομένη, μεταξύ άλλων, στην οικογένεια της, που όλα αυτά τα χρόνια είχε προτεραιότητα στη ζωή της.

Δείτε τη συνέντευξη στο Πρω1νό του Ant1:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης