H γυναίκα που έκανε τον «βασιλιά του Ιnstagram» μονογαμικό

H γυναίκα που έκανε τον «βασιλιά του Ιnstagram» μονογαμικό

Ο πάμπλουτος και διάσημος playboy με τους 22.600.000 fοllowers μπήκε στον... ίσιο δρόμο για το χατίρι ενός μοντέλου

H γυναίκα που έκανε τον «βασιλιά του Ιnstagram» μονογαμικό
Η ζωή του ήταν ένα απέραντο κρεβάτι. Μια εποχή ο πάμπλουτος παίκτης του πόκερ Νταν Μπιλζέριαν κοιμόταν, όπως έχει δηλώσει, ακόμα και με 17 γυναίκες μέσα σε μία εβδομάδα, μετατρέποντας το σπίτι του σε άντρο ακολασίας. Σήμερα ο 37χρονος playboy ισχυρίζεται πως μπαίνει στον ίσιο δρόμο. Αιτία γι’ αυτή την απροσδόκητη αλλαγή στη ζωή του «κατά συρροή επιβήτορα» είναι φυσικά μια γυναίκα.

Ο λόγος για τη Σοφία Μπέβαρλι,16 χρόνια μικρότερή του και μοντέλο στο επάγγελμα. Τα νέα επιβεβαίωσε ο ίδιος στο περιοδικό «Square Mile»: «Ναι, έχω κοπέλα. Πρώτη φορά; Ε, είχα και στο παρελθόν κοπέλα αλλά έκανα σεξ και με άλλες».


Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα pool party, αλλά η γνωριμία τους δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε ρομαντική. «Νομίζω ότι εκείνη την ημέρα είχα πάει με άλλες τρεις κοπέλες. Αρχίσαμε να πιανόμαστε... Είναι λίγο διαφορετική, καταλαβαίνεις; Είναι έξυπνη, άνετη και της αρέσουν πολλά από τα πράγματα που αρέσουν σε εμένα. Αρα, εδώ είμαστε!» ήταν η γλαφυρή περιγραφή του στον δημοσιογράφο. Αν και η ζωή του Μπιλζέριαν θυμίζει τραβηγμένο σενάριο χολιγουντιανής ταινίας, οι προκλητικές φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram αποδεικνύουν τα ανομολόγητα. Οι περισσότερες μάλιστα εξ αυτών συνοδεύονται από εξίσου σεξιστικές λεζάντες όπως: «Ενας άντρας πρέπει πάντα να κρατά το σπίτι του καθαρό... Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το καθαρίζει και ο ίδιος».
Κλείσιμο

Ο ίδιος δήλωσε ότι προτού γνωρίσει τη Σοφία κοιμόταν με 17 γυναίκες την εβδομάδα


Το μοντέλο που θα τον κάνει μονογαμικό 


Η κατάξανθη και καμπυλωτή Σοφία Μπέβαρλι ποζάρει σε πολλές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ο Νταν έχει στήσει το βασίλειό του. Αμφότεροι ποζάρουν στον φακό στα σκαλιά του ιδιωτικού του τζετ με την ακόλουθη λεζάντα: «Βγαίνουμε ραντεβού». Σε άλλο στιγμιότυπο, η Σοφία ποζάρει στο πλευρό του playboy με μπικίνι και τον ίδιο να τη δροσίζει στο σκάφος του. Αλλη φωτογραφία την απεικονίζει να «ιππεύει» μια γηραιά γιγάντια χελώνα, 100 ετών, στα Νησιά Γκαλάπαγκος. Η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Μπιλζέριαν στο Ιnstagram προκαλώντας δυσμενή σχόλια.

Οι αιωνόβιες αυτές χελώνες αποτελούν προστατευόμενο είδος και στη λίστα της WWF φέρουν τον χαρακτηρισμό «επαπειλούμενες». Χρήστες του Instagram και του Twitter επέκριναν τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο για τη φωτογραφία, επισημαίνοντας πως η νεαρή κοπέλα δεν θα έπρεπε να κάθεται πάνω στη χελώνα. Ο εκκεντρικός παίκτης του πόκερ έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως οι υπεύθυνοι στο νησί τού είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να κάθεται πάνω στις χελώνες.

Πολλοί χρήστες επέμειναν στην κριτική, υποστηρίζοντας πως τα Εθνικά Πάρκα των Γκαλαπάγκος ζητούν από τους επισκέπτες να μην αγγίζουν και να μην ενοχλούν τις χελώνες. Σε κάθε περίπτωση, η Σοφία Μπέβαρλι είναι αυτή που τον έπεισε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή. Πώς όμως ο αμφιλεγόμενος σταρ των social media θα μπορέσει να αλλάξει συνήθειες και εν γένει φιλοσοφία ζωής; Χιλιάδες είναι οι γυναίκες που έχουν περάσει από το κρεβάτι του, ενώ τα διάφορα σκευάσματα τα οποία τον απογειώνουν στον κόσμο της ηδονής έχουν αφήσει τα αποτυπώματά τους στον οργανισμό του, καθώς σε ηλικία 37 ετών ο Μπιλζέριαν έχει υποστεί δύο φορές καρδιακή προσβολή και μία πνευμονική εμβολή. 

Πάντα συνοδευόμενος από καλλίπυγους ημίγυμνες νεαρές


Ο «βασιλιάς του Instagram» με 22,6 εκατομμύρια followers

Ο Αμερικανός playboy κυκλοφορεί με γιοτ και προσωπικά αεροσκάφη περιτριγυρισμένος από καλλονές, κερδίζοντας αμύθητα ποσά απλώς και μόνο χάρη στην οξυδέρκειά του στα χαρτιά και στον τζόγο. Εχει γίνει γνωστός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δελεάζει και αποκτά κοινό προβάλλοντας τα αποκτήματά του και το εξωφρενικό lifestyle του: κότερα, πολυτελή αυτοκίνητα, πάρτυ και ταξίδια. Η έδρα του είναι στο Χόλιγουντ, όμως, εκτός από την έπαυλη στην καρδιά της κινηματογραφικής βιομηχανίας, διαθέτει και άλλες δύο βίλες, η μία στο Λος Αντζελες και η άλλη στο Σαν Ντιέγκο, αξίας άνω των 100 εκατ. δολαρίων.

Ο πάμπλουτος παίκτης του πόκερ είναι κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας που κατάφερε όχι μόνο να τη διατηρήσει αλλά και να την αυξήσει χάρη στον τζόγο αφού σε ένα μόνο παιχνίδι κέρδισε 50 εκατ. δολάρια. Ο Νταν Μπιλζέριαν μεγάλωσε στην Τάμπα της Φλόριντα, σε μια βίλα 11 υπνοδωματίων, στο μισό μέγεθος του Παλατιού Μπάκιγχαμ, με γήπεδο μπάσκετ, πισίνα και απίστευτη θέα. Ο πατέρας του, με καταγωγή από την Αρμενία, κατείχε, μεταξύ άλλων, και μια εταιρεία ρομποτικής. Παρ’ όλα αυτά η παιδική του ηλικία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Ο πατέρας του ήταν ελάχιστα παρών κι αυτό έχει οδηγήσει τον Νταν να δηλώνει: «Βασικά δεν είχα προσοχή ως παιδί. Ισως γι’ αυτό την αποζητώ τώρα». Βετεράνος του Αμερικανικού Ναυτικού που έφυγε κλωτσηδόν από το Σώμα μόλις τέσσερα 24ωρα μετά την αποφοίτησή του, ανεβάζει στα social media φωτογραφίες με όπλα, γυμνές γυναίκες, ακριβά αυτοκίνητα και τζετ προκαλώντας σάλο...

Η ζωή τού συνήθως αξύριστου Νταν είναι κάτι σαν reality show στο Instagram, αφού οι χρήστες τον παρακολουθούν όταν κάνει μπάνιο, όταν τρώει το πρωινό του, όταν πάει για σκοποβολή συνοδεία καλλίπυγων ημίγυμνων γυναικών, όταν καπνίζει πούρο μέσα στην πισίνα ή όταν ποζάρει σε τεράστια φουσκωτά κρεβάτια γεμάτα δολάρια... Αν για τα παραπάνω κάποιοι μπορεί να τον ζηλεύουν, υπάρχουν πολύ περισσότεροι που τον κράζουν όχι μόνο λόγω της εκνευριστικής επιδειξιμανίας του αλλά κυρίως εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του.  Με τους ακολούθους του στο Instagram να εκτοξεύονται στα 22,6 εκατομμύρια, το σίγουρο είναι ότι ο Νταν έχει καταφέρει να τραβάει την προσοχή - όχι βέβαια για τους σωστούς λόγους.


22,6 εκατομμύρια οι followers που τον ακολουθούν παρακολουθώντας την πολυτελέστατη ζωή του



Ο άνθρωπος με τη βαλίτσα

Η συχνή παρουσία του στα τσόχινα τραπέζια τού έχει χαρίσει και ένα ακόμα παρατσούκλι, το «άνθρωπος με τη βαλίτσα», επειδή όταν το 2007 πρωτοεμφανίστηκε στη προσκήνιο του πόκερ, σε ένα καζίνο της Νεβάδα, κουβαλούσε μια βαλίτσα γεμάτη δολάρια. Ο ίδιος, πάντως, δεν διστάζει να παίζει κορόνα-γράμματα 2,3 εκατομμύρια δολάρια και να χάνει αξιοπρεπώς, αδιαμαρτύρητα και με το κεφάλι ψηλά. Ο Μπιλζέριαν δεν έχει έχει αδυναμία μόνο στον τζόγο.

Ο κακομαθημένος playboy έχει πολλούς υπηρέτες για να του κάνουν τα θελήματα, ενώ στη ζωή του κυρίαρχο ρόλο έχουν οι γυναίκες, οι οποίες κάθε φορά επιβεβαιώνουν ότι το πάθος του για το ωραίο φύλο είναι ανεξέλεγκτο. Ενίοτε, όμως, και τραυματικό για τις ίδιες τις γυναίκες. Πριν από λίγο καιρό τού απαγορεύτηκε η είσοδος σε κέντρο διασκέδασης στο Μαϊάμι, αφού κλώτσησε μια γυναίκα στο πρόσωπο και την άφησε αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Η νεαρή κατέθεσε αργότερα ότι δεν είχε κάνει τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει την οργή του. «Με χτύπησε και με άφησε να αιμορραγώ» δήλωσε προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του. Ακραίο, βίαιο και ταυτόχρονα ενδεικτικό της συμπεριφοράς του ήταν και το περιστατικό κατά το οποίο ο Νταν πέταξε την πορνοστάρ Τζάνις Γκρίφιθ, από την ταράτσα του σπιτιού του στην πισίνα, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της ενώ το βίντεο της πτώσης έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Η Γκρίφιθ τον απείλησε με μηνύσεις. Εκτός των άλλων, ο Μπιλζέριαν αυτοαποκαλείται και ηθοποιός, αν και η καριέρα του μετρά μόνο κάποιους μικρούς ρόλους: έχει ντουμπλάρει τον Τζέραρντ Μπάτλερ στην ταινία «Ο Ολυμπος έπεσε», ενώ έχει συμμετάσχει στις ταινίες «The Οther Woman» και «Εqualizer».

Ακόμη, πάντως, προσπαθεί να ξεχάσει την άσχημη εμπειρία που είχε συμμετέχοντας στην ταινία «Lone Survivor», καθώς η σκηνή στην οποία έπαιξε κόπηκε στο μοντάζ, γεγονός που τον οδήγησε να μηνύσει την εταιρεία παραγωγής. Κατάφερε βέβαια να κρατήσει ως ανάμνηση ένα φωτογραφικό ενθύμιο από τα γυρίσματα. Επίσης, τον περασμένο Απρίλιο κέρδισε ένα ακόμα στοίχημα: πρόσθεσε στην αμύθητη περιουσία του το ποσό των 600.000 δολαρίων, αφού κατάφερε να διασχίσει με ποδήλατο μια απόσταση 300 μιλίων από το Λος Αντζελες στο Λας Βέγκας.






Το «κακό παιδί» των Αρχών

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος δεν τα έχει καλά με τοn νόμο, αφού οι Aρχές τον έχουν βάλει πολλάκις στο μάτι. Εχει συλληφθεί σε αεροδρόμιο του Λος Αντζελες, με τις φήμες να οργιάζουν ότι κρατούνταν χωρίς να έχει οριστεί εγγύηση. Ο ίδιος, πάντως, μέσα σε λίγες ώρες γλίτωσε τη φυλακή και αφέθηκε ελεύθερος.

Τότε, κάποιοι ψιθύριζαν ότι ο λόγος της σύλληψής του ήταν η κατασκευή «πρωτοποριακών» εκρηκτικών υλών. Στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι ο Μπιλζέριαν είχε συλληφθεί γιατί είχε πυροδοτήσει έναν πολύ ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό για να ανατινάξει ένα τρακτέρ, με αποτέλεσμα να βάλει φωτιά... στην έρημο! Και φυσικά ήταν τόσο περήφανος για το κατόρθωμά του που έσπευσε να μοιραστεί το βίντεο με τους followers στο Instagram. Δεν πήρε πολύ χρόνο στις διωκτικές αρχές να τον συνδέσουν με το «έγκλημα» και να προχωρήσουν τις διαδικασίες για τη σύλληψή του.

Ολα αυτά, όμως, φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν, αφού σήμερα ο Νταν ισχυρίζεται ότι βρήκε το ταίρι του και θα πρέπει να σοβαρευτεί. Το νέο στοίχημα του πρώην μέλους των US Navy Seals (βατραχανθρώπων) και νυν «Χιου Χέφνερ των social media» είναι να καταφέρει να βάλει φρένο στον έκλυτο βίο και να στραφεί στη μονογαμία. Θα μάθουμε προσεχώς στο Instagram αν θα τα καταφέρει.


Δείτε βίντεο:
H γυναίκα που έκανε τον «βασιλιά του Ιnstagram» μονογαμικό


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης