Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Τη φωτογράφιση έκανε η διάσημη φωτογράφος Αν Λίμποβιτς

Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Vanity Fair
Αίσθηση προκαλεί το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Vanity Fair το οποίο φιλοξενεί γυμνή την έγκυο διάσημη τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς.

Στη φωτογραφία δια χειρός της διάσημης φωτογράφου Αν Λίμποβιτς, η αφροαμερικανή τενίστρια που έχει κερδίσει 23 τίτλους γκραντ σλαμ ποζάρει «φορώντας» μόνο μια χρυσή αλυσίδα στη μέση της ενώ κρύβει τα στήθη της με το ένα χέρι της.



Η ίδια ανήρτησε το εξώφυλλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ζητώντας από τους φίλους της να προβλέψουν αν το μωρό είναι αγόρι ή κορίτσι λέγοντας ότι η ίδια δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο.
Κλείσιμο



Στη συνέντευξή της εξομολογείται ότι «αν μου έλεγε κάποιος τον περασμένο Οκτώβριο ή Νοέμβριο ότι θα γινόμουν μητέρα, όχι ότι θα ήμουν έγκυος, θα πίστευα ότι είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης του κόσμου».

«Έτσι είμαι τώρα. Αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα αλλά όλα εξελίσσονται με μεγάλη ταχύτητα» παραδέχεται η τενίστρια.

Το εξώφυλλο είδε το φως της δημοσιότητας την ίδια ημέρα που ο παλαίμαχος τενίστας Τζον Μακενρόου δήλωσε ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη για τη δήλωσή του ότι η Σερένα Γουίλιαμς αν έπαιζε όπως οι άνδρες δεν θα βρισκόταν ούτε ανάμεσα στους καλύτερους 700.

Η ίδια το μόνο που απάντησε προς τον ιδιόρρυθμο παλαίμαχο τενίστα ήταν «σεβάσου εμένα και την ιδιωτικότητά μου καθώς περιμένω το παιδί μου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης