Τέλος στη δικαστική διαμάχη για την κληρονομιά του Prince - Ποιοι δικαιούνται «μερίδιο»

Τέλος στη δικαστική διαμάχη για την κληρονομιά του Prince - Ποιοι δικαιούνται «μερίδιο»

Η συνολική αξία της περιουσίας του να υπολογίζεται κάπου ανάμεσα σε 200 και 300 εκατομμύρια δολάρια.

Τέλος στη δικαστική διαμάχη για την κληρονομιά του Prince - Ποιοι δικαιούνται «μερίδιο»
Δικαστήριο της Μινεσότα έδωσε σήμερα τη λύση στη μακρά δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει μετά τον θάνατο του Prince, καθώς αποφάνθηκε ότι τα έξι αδέλφια του σταρ της ποπ είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι του.

Μετά την έκδοση της απόφασης αυτής ανοίγει ένα "παράθυρο" ενός έτους, εντός του οποίου θα πρέπει να εμφανιστούν και να διεκδικήσουν μερίδιο της περιουσίας όσοι υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοι του Prince.

Ο τραγουδιστής απεβίωσε αιφνιδίως στις 21 Απριλίου 2016, σε ηλικία 57 ετών, από υπερβολική δόση ισχυρών αναλγητικών.

Κλείσιμο
Αμύθητη περιουσία

Ακίνητα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων είχε συγκεντρώσει πριν πεθάνει ο Prince σύμφωνα με μια λίστα που κατατέθηκε στο δικαστήριο στη Μινεσότα.
Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται και ακυκλοφόρητα τραγούδια και βίντεο τα οποία βρέθηκαν στο χρηματοκιβώτιό του και η αξία των οποίων δεν μπορεί να υπολογιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Star Tribune μεταξύ άλλων ο «πρίγκιπας» της ποπ είχες δεκάδες ακίνητα στις κομητείες Κάρβερ και Χένεπιν αξίας περίπου 24,5 εκατ. δολαρίων, 110.000 δολάρια σε τέσσερις τραπεζικούς λογαριασμούς και 67 ράβδους χρυσού συνολικής αξίας 840.000 δολαρίων.

Επιπρόσθετα εταιρείες όπως η Paisley Park Enterprises Inc., η NPG Records Inc., η NPG Music Publishing και η LotusFlow3r είχαν ρευστότητα μεγαλύτερη των 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στα αντικείμενα η αξία των οποίων δεν έχει αξιολογηθεί αλλά περιλαμβάνονται στη λίστα βρίσκονται μουσικά όργανα, κοσμήματα, έπιπλα, μια Bentley του 2006 και οι σπάνιες μοτοσικλέτες του τις οποίες αποκαλούσε Purple Rain και Graffiti Bridge.

Ο Prince έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2016 μετά από υπερβολική δόση των αναλγητικών χαπιών Fentanyl αλλά δεν άφησε διαθήκη με τη συνολική αξία της περιουσίας του να υπολογίζεται κάπου ανάμεσα σε 200 και 300 εκατομμύρια δολάρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης