Η Kendall Jenner χορεύει και φωτογραφίζεται αλά Marilyn Monroe

Η Kendall Jenner χορεύει και φωτογραφίζεται αλά Marilyn Monroe

Το μοντέλο, έβαψε τα χείλη της στο φλογερό κόκκινο χρώμα της Marilyn, έκανε μπούκλες τα μαλλιά της και υιοθέτησε το κλασικό της look 

Η Kendall Jenner χορεύει και φωτογραφίζεται αλά Marilyn Monroe
Η Kendall Jenner για τις ανάγκες της δουλειάς της μεταμορφώνεται συνεχώς. Οι φωτογράφοι λατρεύουν να παίζουν με την εικόνα της και να πειραματίζονται με το καλλίγραμμο κορμί της και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της. Αυτή τη φορά, το supermodel «μεταμορφώθηκε» σε ένα αξεπέραστο beauty icon, την Marilyn Monroe!

Η Kendall, έβαψε τα χείλη της στο φλογερό κόκκινο χρώμα της Marilyn, έκανε μπούκλες τα μαλλιά της και υιοθέτησε το κλασικό της look κάνοντας ένα full Marilyn Monroe makeover για το εξώφυλλο του περιοδικού «Love». 

Τη φωτογράφιση του editorial ανάλαβε o Rankin ενώ η make-up artist Lisa Eldridge κάλυψε με μακιγιάζ τα φρύδια της Kendall προκειμένου να φαίνονται πιο λεπτά. Στα βίντεο, το μοντέλο έχει αντιγράψει και τις κινήσεις της αξεπέραστης ναζιάρας σταρ! 

Κλείσιμο
Δείτε εικόνες και βίντεο:




#Repost @thelovemagazine ・・・ 🌹💄@KendallJenner 🎀💕by @Rankinarchive - 🎶🎵 Fashion editor: @kegrand Makeup: @lisaeldridgemakeup Hair: @thesamhair Nails: @chisatochee

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rankin (@rankinarchive) στις





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης