Βίντεο: Η Σκάρλετ Γιόχανσον ως «όμορφη και συνένοχη» Ιβάνκα Τραμπ!

Βίντεο: Η Σκάρλετ Γιόχανσον ως «όμορφη και συνένοχη» Ιβάνκα Τραμπ!

«Είναι όμορφη, είναι ισχυρή, είναι συνένοχη» ήταν το σλόγκαν στο διαφημιστικό-σκετσάκι της γνωστής σατιρικής εκπομπής «Saturday Night Live», με την Σκάρλετ Γιόχανσον να αφήνει... υπονοούμενα για την κόρη του νέου Αμερικανού προέδρου

Βίντεο: Η Σκάρλετ Γιόχανσον ως «όμορφη και συνένοχη» Ιβάνκα Τραμπ!
«Είναι πιστή. Αφοσιωμένη. Άλλοι στην θέση της θα την είχαν "κάνει" μετά το σκάνδαλο το σκάνδαλο του Access Hollywood», αναφέρει η ψεύτικη διαφήμιση αρώματος στην οποία πρωταγωνιστεί η Σκάρλετ Γιόχανσον, υποδυόμενη την όμορφη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ,
Ιβάνκα.

Η ατάκα αυτή αναφέρεται φυσικά στην περίφημη ηχογράφηση, όπου ο νυν πρόεδρος των
ΗΠΑ
Κλείσιμο
ακουγόταν να λέει ότι, εάν είσαι διάσημος μπορείς να αρπάζεις γυναίκες από το μ... χωρίς να σου φέρνουν αντίρρηση.

Στο χιουμοριστικό σκετσάκι του SNL, το οποίο προβλήθηκε χτες και προκάλεσε αίσθηση, η «Ιβάνκα» διαφημίζει ένα άρωμα που είναι φτιαγμένο ειδικά για αυτή, το οποίο μάλιστα φέρει το ταιριαστό όνομα «Complicit» (Συνένοχη).

Πρόκειται για μια έμμεση κριτική της σατιρικής εκπομπής στην αγαπημένη κόρη του Τραμπ, η οποία δεν φαίνεται να χρησιμοποιεί καθόλου τη σημαντική επιρροή της στον πατέρα της, ώστε να μετριάσει κάπως τον αντίκτυπο των μισογυνιστικών και ρατσιστικών απόψεών του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η στάση που τήρησε η Ιβάνκα αμέσως μετά την υπογραφή του πρώτου αντιμεταναστευτικού διατάγματος του Τραμπ, το οποίο προκάλεσε ανθρωπιστικό χάος στη χώρα, με ανθρώπους που ζουν επί δεκαετίες στις ΗΠΑ να έχουν εγκλωβιστεί σε αεροδρόμια.

Τότε, η κόρη του Αμερικανού προέδρου είχε επιλέξει να μοιραστεί με τους φαν της στο Twitter μια φωτογραφία νυχτερινής εξόδου της με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, κίνηση που χαρακτηρίστηκε ως «δείγμα αναισθησίας» από μερίδα των αμερικανικών media.

Όπως αναφέρει εξάλλου το διαφημιστικό, to Complicit είναι το ιδανικό άρωμα για «τη γυναίκα που θα μπορούσε να δώσει τέλος σε όλα όσα γίνονται, αλλά που δεν θέλει να το κάνει».

«Κάθε άνδρας ξέρει το όνομά της, κάθε γυναίκα ξέρει το πρόσωπό της. Όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο, όλα τα μάτια είναι πάνω της. Είναι η Ιβάνκα. Είναι όμορφη, είναι ισχυρή, είναι συνένοχη» ακούγεται στο διαφημιστικό-σκετς της τηλεοπτικής εκπομπής του NBC.

Στη συνέχεια, η Ιβάνκα-Σκάρλετ κοιτάζεται στον καθρέφτη και βάζει κραγιόν, όμως απέναντί της δεν βλέπει τον εαυτό της, αλλά... τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο υποδύεται ο Άλεκ Μπάλντουιν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης