Ελληνικός τελικός της «Eurovision» Vs «Survivor»: Ποιο πρόγραμμα κέρδισε τη «μάχη» της τηλεθέασης;

Ελληνικός τελικός της «Eurovision» Vs «Survivor»: Ποιο πρόγραμμα κέρδισε τη «μάχη» της τηλεθέασης;

Ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα κέρδισε τη «μάχη» της τηλεθέασης;

Ελληνικός τελικός της «Eurovision» Vs «Survivor»: Ποιο πρόγραμμα κέρδισε τη «μάχη» της τηλεθέασης;
Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ο ελληνικός τελικός της Eurovision, όπου η Demy παρουσίασε στο κοινό, τρία υποψήφια τραγούδια, ώστε να επιλεχθεί εκείνο που θα μας εκπροσωπήσει στο Κίεβο της Ουκρανίας.
Τελικά, η Demy θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, με το τραγούδι «This is Love». Πρόκειται για ένα dance και μελωδικό κομμάτι σε παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Ρώμης Παπαδέα και John Ballard.

Κλείσιμο


Το τελικό αποτέλεσμα προέκυψε κατόπιν ψηφοφορίας, 70% της ψήφου του κοινού και 30% της ψήφου της κριτικής επιτροπής των Ελληνικών κοινοτήτων της Ομογένειας.

               Oι παρουσιαστές Αντώνης Λουδάρος και Έλενα Μπουζάλα

Ελληνικός τελικός της «Eurovision» Vs «Survivor»: Η «μάχη» της τηλεθέασης

Ο ελληνικός τελικός ξεκίνησε να προβάλλεται από την ΕΡΤ1 στις δέκα το βράδυ. Το πρόγραμμα με παρουσιαστές τους Αντώνη Λουδάρο και Έλενα Μπουζάλα, διήρκεσε περίπου δύο ώρες, αλλά αν κρίνουμε από τα ποσοστά τηλεθέασης που συγκέντρωσε, δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Το πρόγραμμα «Eurovision 2017 – Ελληνικός Τελικός: Ψήφισε το Τραγούδι» συγκέντρωσε στο σύνολο του μόλις 7% της τηλεθέασης και στο δυναμικό κοινό, το ποσοστό 5,3%.

Απέναντι, στο «Survivor», οι δύο ομάδες, των «Διάσημων» και των «Μαχητών» διαγωνίζονταν για την ασυλία. Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, φαίνεται ότι κέρδισε το τηλεοπτικό στοίχημα, συγκεντρώνοντας τηλεθέαση ύψους του 32,7% στο γενικό σύνολο και 54,6% στο δυναμικό κοινό.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης