Ο πρίγκιπας Χάρι γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ στην Κέιτ Μίντλετον!

Ο πρίγκιπας Χάρι γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ στην Κέιτ Μίντλετον!

Όλο και περισσότερο σοβαρεύει η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την πρωταγωνίστρια του αμερικανικού δράματος Suits

Ο πρίγκιπας Χάρι γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ στην Κέιτ Μίντλετον!
Αυτή η σχέση, μάλλον, οδεύει ολοταχώς προς happy end. Και βέβαια, αναφερόμαστε στην μόλις ολίγων μηνών σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Πριν έξι μήνες ο 32χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ συνάντησε στο Τορόντο τον πατέρα της συντρόφου του. Τώρα, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου γνώρισε την πρωταγωνίστρια του αμερικανικού δικαστικού δράματος Suits στην Κέιτ Μίντλετον, σύζυγο του μεγαλύτερου αδελφού του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Πηγή από το περιβάλλον του ερωτευμένου πρίγκιπα δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι το ζευγάρι μετά το ρομαντικό ταξίδι που πραγματοποίησε στην Νορβηγία για να θαυμάσει το Βόρειο Σέλας, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, επέστρεψε στην Βρετανία και ο Χάρι φρόντισε να συναντηθούν οι δύο γυναίκες, που ίσως σύντομα να γίνουν συγγενείς, στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Κλείσιμο


Η ίδια πηγή, αποκάλυψε ότι η Κέιτ Μίντλετον ανυπομονούσε να γνωρίσει την γοητευτική Μέγκαν Μαρκλ και συμπλήρωσε πως «αυτή η συνάντηση είχε μεγάλη σημασία για τον πρίγκιπα Χάρι».
Επίσης, όπως έγινε γνωστό, η Μέγκαν Μαρκλ γνώρισε και την 20 μηνών χαριτωμένη πριγκίπισσα Σάρλοτ.



Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ κοντά με την νύφη του Κέιτ Μίντλετον και λαμβάνει σοβαρά υπόψη του την γνώμη της. «Η μητέρα του Χάρι, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, πέθανε όταν αυτός ήταν πολύ μικρός έτσι η Κέιτ ενσαρκώνει τον ρόλο της μεγαλύτερης αδελφής ή τον μητρικό ρόλο. Όλα πήγαν καλά», δήλωσε η πηγή στην Sun.

Στην συνάντηση ήταν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος έχει ήδη γνωρίσει την Μέγκαν Μαρκλ, όταν η ηθοποιός είχε επισκεφθεί πάλι την βρετανική πρωτεύουσα πριν δύο μήνες. Εκείνη την περίοδο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βρισκόταν στην κατοικία της οικογένειας στο Νόρφολκ. Εκεί βρίσκεται τώρα ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος, καθώς, προς το παρόν, πηγαίνει εκεί στο νηπιαγωγείο και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το κορίτσι του θείου του.

Η πρώτη φορά που το ζευγάρι έκανε μαζί διακοπές ήταν στο πρόσφατο ταξίδι του στη Νορβηγία. Καθώς, όμως, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μακριά, ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζει μια ρομαντική απόδραση μαζί με την αγαπημένη του στο χωριό Βερμπιέρ, στην νοτιοδυτική Ελβετία, το οποίο είναι ο προορισμός που προτιμά όταν θέλει να κάνει σκι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης