Δημήτρης Παπανώτας στο Όλα: Μια φορά με απέλυσαν για πολιτικούς λόγους και ήταν από αριστερό δήμαρχο

Δημήτρης Παπανώτας στο Όλα: Μια φορά με απέλυσαν για πολιτικούς λόγους και ήταν από αριστερό δήμαρχο

Ο Τσίπρας πάει πολύ στραβά το καράβι - Έχει όραμα αλλά δεν έχει συνεργάτες - Με τον Βερύκιο είχαμε πάει στον πρώτο πόλεμο του Κόλπου - Τη Ντορέττα δεν θα την επέλεγα για πρωινό

Δημήτρης Παπανώτας στο Όλα: Μια φορά με απέλυσαν για πολιτικούς λόγους και ήταν από αριστερό δήμαρχο
Για τα τηλεοπτικά, τις πολιτικές του πεποιθήσεις, τις φήμες και τις κακίες που ακούγονται σε βάρος του μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα και τον Θέμο Αναστασιάδη ο Δημήτρης Παπανώτας.

Αρχικά απάντησε στις φήμες περί αποχώρησής του από το Happy Day λέγοντας ότι «εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα και ρώτησα στο κανάλι και μου είπαν το ίδιο». Πρόσθεσε, βέβαια, ότι είχε την ιδέα για μια γερή εκπομπή μεσημεριανή το Σαββατοκύριακο αλλά, όπως είπε, »δεν έχω ακούσει το όνομά μου μαζί με της Ελένης Τσολάκη γι' αυτό».

Μιλώντας για τον Δήμο Βερύκιο είπε ότι «τον ξέρω από παιδί» και υπενθύμισε ότι «είχαμε πάει μαζί στον πρώτο πόλεμο του Κόλπου».

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στα ΜΜΕ είπε ότι υπάρχουν ορισμένα μέσα που είναι κλάμπ συγκεκριμένων πολιτικών προσθέτοντας με νόημα ότι «μια φορά που με απολύσανε για πολιτικούς λόγους ήταν από αριστερό δήμαρχο σε δημοτικό ραδιόφωνο και μάλιστα εμένα που είμαι δηλωμένος αριστερός πολιτικός χωρίς να είμαι οργανωμένος».

Τοποθετούμενος για τον Αλέξη Τσίπρα παραδέχθηκε ότι «έχω δεύτερες σκέψεις για τον Τσίπρα, είμαι στην κατηγορία αναποφάσιστοι. Προς το παρόν το πάει πολύ λάθος το καράβι. Έχει όραμα αλλά δεν έχει συνεργάτες».
 
«Νομίζω ότι θα πρέπει να προβληματιστεί για το ποιους έχει δίπλα του στα κρίσιμα πόστα. Άλλο το παρεάκι που είχαμε ως φοιτητες και άλλο κυβερνώ μια χώρα. Δόξα τω θεω έχουμε τεχνοκράτες. Εγώ μάλιστα πιστεύω ότι είναι άδικο το πέσιμο στον Βαρουφάκη. Γίνε πρώτα εσύ καθηγητής στην Αμερική και μετά πες μου» συμπλήρωσε.



Σχολιάζοντας την ύπαρξη τόσων πολλών talent show στην ελληνική τηλέοραση χαρακτήρισε καλό «να υπάρχουν προϊόντα που δίνουν δουλειά σε κόσμο» προσθέτοντας ότι «με προβληματίζει ότι όλα τα νέα παιδιά θέλουν να γίνουν τραγουδιστές ή σεφ».

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε και για την κόντρα του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου διευκρινίζοντας ότι δεν έχουν ειδωθεί ποτέ από κοντά αλλά επιμένοντας ότι «είχε κάνει δήλωση ότι δεν με ενδιαφέρει η αμοιβή και αυτό δεν μου άρεσε». «Εγώ δεν θα την εμπιστευόμουν για θέση πρωινάδικού. Δεν τη βλέπω ούτε Ρούλα, ούτε Ελένη ούτε Πέτρος και Τζένη» συμπλήρωσε.

Κληθείς να σχολίασει τα όσα κατά καιρούς ακούγονται για το πρόσωπό του είπε ότι «το διασκεδάζω με τις κακίες σε βάρος μου. Πριν από λίγες ημέρες έφτασαν να φτιάξουν μια εικόνα στο ίντερνετ με μήνυμα "και καλά να είσαι άνεργος αλλά να βλέπεις τον Παπανώτα να βγάζει λεφτά πως το αντέχεις". Πόσο το τερμάτισε αυτός που το σκέφτηκε αυτό».

Αποκάλυψε τέλος ότι πηγαίνει στην εκκλησία όταν έχει ένα βάρος στην ψυχή μου αλλά και ότι εκεί όσοι τον συναντούν του ζητούν χάρες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης