Στα χνάρια του «κροκοδειλάκια» Στιβ Ίργουιν ο 13χρονος γιος του!

Στα χνάρια του «κροκοδειλάκια» Στιβ Ίργουιν ο 13χρονος γιος του!

Ο Ρόμπερτ βρίσκεται μόνιμα στον ζωολογικό κήπο από το 2006 όταν ο πατέρας του βρήκε τραγικό θάνατο από σαλάχι και έχει αποκαλύψει ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου φυσιοδίφη

Στα χνάρια του «κροκοδειλάκια» Στιβ Ίργουιν ο 13χρονος γιος του!
Ο Ρόμπερτ Ίργουιν, γιος του αξέχαστου και ατρόμητου Αυστραλού φυσιοδίφη Στιβ Ίργουιν που έγινε γνωστός και ως «κροκοδειλάκιας» γιόρτασε τα 13α γενέθλιά του και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο μοιάζει στον πατέρα του.



Ο πιτσιρικάς πέρασε την ημέρα των γενεθλίων του στον Ζωολογικό Κήπο στο Κουίνσλαντ και μάλιστα κράτησε και έναν κροκόδειλο για να αποτίσει φόρο τιμής στον πατέρα του.

Κλείσιμο


Ο Ρόμπερτ βρίσκεται μόνιμα στον ζωολογικό κήπο από το 2006 όταν ο πατέρας του βρήκε τραγικό θάνατο από σαλάχι και έχει αποκαλύψει ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου Στιβ.

Μόλις πριν έναν χρόνο, ο Ρόμπερτ τάισε έναν κροκόδειλο την ημέρα που τιμάται ο Στιβ Ίργουιν στην Αυστραλία, στις 15 Νοεμβρίου.

Η μητέρα του, Τέρι, έγραψε στο twitter: Ενώ η καρδιά μου πονά που ο Στιβ δεν βρίσκεται εδώ για τα 13α γενέθλια του Ρόμπερτ, κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι ο Στιβ ζει μέσω του εκπληκτικού γιου του».  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης