Η κόρη του Τζόνι Ντεπ: Ο πατέρας μου είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ: Ο πατέρας μου είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος

Το τρυφερό μήνυμα της 17χρονης Λίλυ Ρόουζ, κόρης του χολιγουντιανού σταρ, που κατηγορείται ότι χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του Άμπερ Χερντ

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ: Ο πατέρας μου είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος
H 17χρονη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, Lily-Rose, στέκεται στο πλευρό του πατέρα της, στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την εν διαστάσει σύζυγό του, Amber Heard.

Η πανέμορφη Lily Rose, που έχει ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της, ανήρτησε μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια μαζί με τον πατέρα της, Johnny Depp. Στο μήνυμα με το οποίο συνόδευσε το τρυφερό στιγμιότυπο, έγραψε: «Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω ποτέ γνωρίσει. Είναι ένας καταπληκτικός πατέρας για τον αδελφό μου και για μένα. Όσοι τον γνωρίζουν πιστεύουν το ίδιο πράγμα».

Στη συνέχεια, ανήρτησε ένα δημοσιεύμα του περιοδικού People, σύμφωνα με το οποίο, η αστυνομία δεν βρήκε τα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο χολιγουντιανός σταρ πράγματι κακοποίησε την Heard, την 21η Μαΐου, όπως εκείνη ισχυρίζεται.
Κλείσιμο

«Το πρόσωπο που κατήγγειλε το έγκλημα (Heard), δεν επέμεινε να κάνει καταγγελία...Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για κανένα έγκλημα»
, αναφέρει το δημοσιεύμα.




Η στάση της Vanesssa Paradis

H γυναίκα που έζησε με τον Johnny Depp για 14 χρόνια και απέκτησε μαζί του, δύο παιδιά, τη Lily Rose και τον Jack, με γράμμα της που δημοσίευσε το TMZ, είπε πως ο χολιγουντιανός σταρ είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει χτυπήσει γυναίκα.

H Vanessa Paradis αναφέρει στο γράμμα της: «Ο Johnny Depp είναι ο πατέρας των δύο παιδιών μου και είναι ένα ευαίσθητο, όλο αγάπη και αγαπητό πρόσωπο και πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι αυτές οι πρόσφατες κατηγορίες που έχουν γίνει είναι εξωφρενικές. Όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζω τον Johnny, δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ σωματικά και αυτή η εικόνα δεν μοιάζει καθόλου με την εικόνα του άντρα με τον οποίο έζησα για 14 υπέροχα χρόνια».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης