Γιάννης Βαρδής στο ΌΛΑ: Η τελευταία σύζυγος του πατέρα μου προσβάλλει τη μνήμη του

Γιάννης Βαρδής στο ΌΛΑ: Η τελευταία σύζυγος του πατέρα μου προσβάλλει τη μνήμη του

«Έχει πάρει τα πάντα» είπε για τη Φιλοθέη Μωβ με αφορμή τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει - Τι λέει για το πραγματικό της όνομα, το γάμο λίγους μήνες πριν ο Αντώνη Βαρδής φύγει από τη ζωή και την πεποίθησή του ότι όλα ήταν μεθοδευμένα

Γιάννης Βαρδής στο ΌΛΑ: Η τελευταία σύζυγος του πατέρα μου προσβάλλει τη μνήμη του
Ο Γιάννης Βαρδής, βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε ανοιχτά για την κόντρα με τη τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, η οποία έχει καταθέσει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα κατά του ίδιου και της αδερφής του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος βγαίνει και δίνει ένα θέμα το οποίο έχει τελέιωσει. Και γιατί δίνει ένα όνομα που δεν ισχύει! Τη λένε Μαρία. Το όνομα με το οποίο συστήνεται είναι μία περιοχή και ένα χρώμα. Είναι λίγο αστείο»,
είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Για την κόντρα του με τη Φιλοθέη Μωβ, αποκάλυψε ότι έχει γίνει ήδη δικαστήριο για τη συγκεκριμένη υπόθεση:
Κλείσιμο
«Τα δικαστήρια αφορούσαν μία πράξη που έκανα εγώ. Που άλλαξα τις κλειδαριές στο σπίτι, ενώ εκείνη έμενε ακόμα στο σπίτι...Έγιναν κάποιες συζητήσεις για το πότε θα φύγει από το σπίτι. Το τρέναρε αρχικά, δεν είχα θέμα αρχικά. Κάποια στιγμή όμως της είπα ότι περιμένουμε ένα παιδί...Και μου είπε: ''Δεν θα φύγω!''. Για να πω την αλήθεια, στους 15 μήνες από τότε που έφυγε ο πατέρας μου εγώ δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Μπορεί να δούλευα, αλλά μέσα μου πενθούσα. Κάποια πράγματα τα είχα αμελήσει. Δεν με ενδιέφεραν. Μπορεί να ήταν λάθος, αλλά ήταν λογικό. Τότε μπήκα στη διαδικασία και έκανα την αποδοχή της κληρονομιάς. Για να είμαι νόμιμος. Και άλλαξα τις κλειδαριές. Αυτός ήταν ο λόγος της αγωγής. Επειδή την έβγαλα από το σπίτι. Έγιναν κοινή συναινέση τα πράγματα.  Το συζητούσαμε συνέχεια. Τελικά είπε: ''Δεν θα φύγω''. Εκεί έφαγα ένα ''χαστούκι''. Έκανα την αποδοχή και άλλαξα τις κλειδαριές. Θεωρητικά ίσως και πρακτικά αυτό ήταν λάθος. Έπρεπε να στείλω και ένα εξώδικό. Δεν το έστειλα γιατί κάποιες φορές είμαι παρορμητικός. Αισθάνθηκα ότι προστατεύω την περιουσία του πατέρα μου! Έγινα λοιπον η αγωγή. Τα βρήκαμε. Ανοίξαμε τις πόρτες και πήρε τα πράγματα»

Τι πιστεύει ότι ζητάει; Κάποια αποζημιώση; «
Τι αποζημίωση να πάρει; Έχει πάρει τα πάντα. Η αγωγή έγραφε ότι δεν έχει σπίτι, δεν έχει αυτοκίνητο, δεν έχει ρουχισμό. Την πρώτη φορά που ανοίξαμε το σπίτι πήρα το laptop της και μαχαιροπίρουνα. Τη δεύτερη φορά βιβλία και μπαχαρικά. Μου κάνει όλο αστείο!»,απάντησε ο Γιάννης Βαρδής.

Τι σχέση είχαν πριν από όλα αυτά; «Τυπική! Και πριν φύγει ο πατέρας μου και μετά. Παντρεύτηκαν 2.5 μήνες πριν φύγει ο πατέρας μου. Δηλαδή την περίοδο που ήταν πολύ άρρωστος, που δεν μπορούσε να μιλήσει. Έδωσα και εγώ την άδεια μου. Ενώ ήξερα τις συνθήκες, είπα ναι γιατί πίστευα ότι θα γίνει καλά ο μπαμπάς μου...Και αυτό είναι ζήτημα γιατί δεν περιμένεις να γίνει καλά ο άνθρωπος σου; Περίμενε να γίνει καλά, αφού τα βλέπεις και εσύ έτσι αισιόδοξα. Γιατί και εκείνη έτσι τα έβλεπε! Νόμιζα! Βλέπω ότι όλα είναι μεθοδευμένα!»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιάννης Βαρδής δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχληση του για το γεγονός ότι η Φιλοθέη Μωβ ανακίνησε ένα θέμα το οποίο έχει τελειώσει. «Προσβάλλει τη μνήμη του πατέρα μου. Τη σπιλώνει. Ή μάλλον προσπαθεί να τη σπιλώσει. Προσβάλλει τα παιδιά του. Και προσβάλλει μία νέα ζωή που έρχεται τώρα!», τόνισε ο τραγουδιστής που σε λίγες ημέρες η σύζυγός του Νατάσα Σκαφίδα αναμένεται να φέρει στον κόσμο την κορούλα τους.

Έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο; «Όχι δεν υπάρχει καμία επαφή. Και κανένας λόγος να ξαναμιλήσω με αυτόν τον άνθρωπο!», απάντησε.

Όσο για την οικονομική κατάσταση της Φιλοθέης Μωβ: «Είναι εισοδηματίας. Έχει σπίτια και παίρνει ενοίκια. Και παίρνει το 25% ως νόμιμη σύζυγος από τα πνευματικά δικαιώματα του μπαμπά μου!», αποκάλυψε.

«Ο πατέρας μου πέρασε πολύ πόνο!»
Μιλώντας για τη ζωή του πατέρα του, του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή, είπε: «Πιστεύω ότι ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε πολύ πόνο. Και στην προσωπική του ζωή και στην καθημερινότητα. Αλλά αυτό ήταν το κίνητρο που τον έκανε να γράφει!»









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης