Βίντεο: Η Φρόσω Κυριάκου «λύνει» τη σιωπή της μετά το δυστύχημα

Βίντεο: Η Φρόσω Κυριάκου «λύνει» τη σιωπή της μετά το δυστύχημα

Η 21χρονη συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη, μιλάει για την κατάσταση υγείας της αλλά και τη σχέση που έχει με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή-Η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας Παντελίδη

Βίντεο: Η Φρόσω Κυριάκου «λύνει» τη σιωπή της μετά το δυστύχημα
Πενήντα ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης
, η Φρόσω Κυριάκου, η 21χρονη συνεπιβάτης του τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ,
επισκέφτηκε την Μίνα Αρναούτη, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η 30χρονη Μίνα, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ήταν η μοναδική που φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Κλείσιμο
Εκεί βρισκόταν και η κάμερα του «You Weekly», που προσπάθησε να εξασφαλίσει κάποιες δηλώσεις από την Φρόσω Κυριάκου. Πώς είναι υγεία της; «Καλά είναι η υγεία μου»,
απάντησε η 21χρονη.

Ισχύει ότι δέχεται απειλές, όπως είχε αναφερθεί μέσω του δικηγόρου της
; «Σας παρακαλώ πολύ, σας παρακαλώ πολύ!... Όχι στέλνουμε δελτία Τύπου χωρίς να ισχύουν!», απάντησε.

«Όλα αυτά που ακούγονται ισχύουν;»,
επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Δεν ακούγονται. Είναι γραπτές δηλώσεις ό,τι έχει ειπωθεί από εμάς και τον δικηγόρο μας », απάντησε η 21χρονη φανερά ενοχλημένη.

Έχει επαφή με την οικογένεια του Παντελίδη; «Αν είχαμε επαφή θα το είχαμε πει», απάντησε η μητέρα της Φρόσως.




Η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας Παντελίδη

Μετά τα αποτέλεσματα εξέτασης του DNA και των τοξικολογικών εξετάσεων, που δείχνουν ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ καθώς επίσης ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας του τραγουδιστή, στηρίζεται σε μία νέα βάση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή, θέτει το ερώτημα πώς ήταν δυνατό, ο Παντελής Παντελίδης, να ήταν σε θέση να οδηγήσει το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, αφού με την ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει, θα έπρεπε να ήταν στα όρια της λιποθυμίας.

Τα βασικά στοιχεία που θα
βασιστεί η οικογένια, μέσω του νέου δικηγόρου της, Χαράλαμπου Λυκούδη, είναι δύο:

«Το πρώτο στοιχείο είναι ότι ο ακαριαίος θάνατος του Παντελίδη επήλθε από λαμαρίνα των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων που έπληξε πάνω τη δεξιά πόρτα του συνοδηγού. Ο δεξιός πλευρικός αερόσακος άνοιξε και φέρει αίμα από τον τραγουδιστή, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο προανακριτικό υλικό.

Το δεύτερο στοιχείο που αποκαλύπτεται είναι ότι βρέθηκε DNA της 21χρονης Φρόσως Κυριάκου στην κολώνα του οδηγού (σημείο του αμαξώματος ανάμεσα στα εμπρός και πίσω παράθυρα)»,
όπως αναφέρει το δημοσίευμα.


Τι λένε οι πηγές της Τροχαίας;
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύμα, όσον αφορά το πρώτο στοιχείο, πηγές από την Τροχαία  αναφέρουν, πάντως, ότι ο Παντελής Παντελίδης, επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, μπορεί να βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού λόγω της ανατροπής του τζιπ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καθόταν στη θέση του συνοδηγού πριν από το μοιραίο δυστύχημα.

Όσο για το DNA της Φρόσως Κυριακο, που φέρεται να βρέθηκε στην κολώνα του οδηγού,
εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η κοπέλα να άφησε στο σημείο αυτό DNA κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού της, που έγινε από την πόρτα του οδηγού. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης