«Καλημερούδια»: Το ρατσιστικό σχόλιο για τη σιλουέτα της Μαρίας Κορινθίου

«Καλημερούδια»: Το ρατσιστικό σχόλιο για τη σιλουέτα της Μαρίας Κορινθίου

«Η Μαρία καλά κάνει και κρύβει (με την φούστα) τα πόδια της γιατί δεν είναι για να φαίνονται! Είναι παχιά πολύ», είπε στον «αέρα» της εκπομπής, η fashion blogger, Χρυσάνθη Κιτσινέλη

«Καλημερούδια»: Το ρατσιστικό σχόλιο για τη σιλουέτα της Μαρίας Κορινθίου
Την μακριά φούστα της Μαρίας Κορινθίου κλήθηκε να σχολιάσει η fashion blogger,  Χρυσάνθη Κιτσινέλη, στον «αέρα» της εκπομπής της Ντορέττας Παπαδημητρίου «Καλημερούδια». «Η Μαρία καλά κάνει και κρύβει (με την φούστα) τα πόδια της γιατί δεν είναι για να φαίνονται!», είπε η νεαρή κοπέλα γελώντας.

«Γιατί να μην φαίνονται τα πόδια της Μαρίας; », ρώτησε η Μαριέλλα Σαββίδου για να πάρει την απάντηση: «Γιατί είναι πολύ παχιά!».  Τότε η Μαριέλλα της είπε: «Λυπάμαι Χρυσάνθη μου, αλλά ο κόσμος έχει προχωρήσει....Μην δημιουργούμε ανασφάλεια όμως. Το να λες σε μία κοπέλα ότι δεν δικαιούται να δείξει τα μπούτια της...».

Κλείσιμο

             
                 Η Χρυσάνθη Κιτσινέλη

Η fashion blogger απάντησε: «Μπορεί να είμαι αδύνατη και να έχω πολύ κυτταρίτιδα, δεν μπορώ να βάλω κοντό σορτς! Είναι θέμα καλαισθησίας. Και καλά στην παραλία! Θα βάλω το μαγιό. Αλλά βλέπω κορίτσια (με κυτταρίτιδα) να κυκλοφορούν με κοντά σορτσάκια στο κέντρο της Αθήνας!»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης