Θεοχάρης Ιωαννίδης-Αναστασία Δρακά: Δηλώνουν μόνο φίλοι!

Θεοχάρης Ιωαννίδης-Αναστασία Δρακά: Δηλώνουν μόνο φίλοι!

Τι και αν ο φωτογραφικός φακός τους έχει «τσακώσει» να ανταλλάσσουν φιλιά στο στόμα; Το τηλεοπτικό ζευγάρι στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», διαψεύδουν ότι είναι μαζί στη ζωή!

Θεοχάρης Ιωαννίδης-Αναστασία Δρακά: Δηλώνουν μόνο φίλοι!
Γνωρίστηκαν στο τηλεοπτικό show του ΑΝΤ1 «Dancing With The Stars 5». Εκείνη ήταν η δασκάλα χορού και εκείνος ο μαθητής της. Ο λόγος για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την Αναστασία Δρακά. Τα δημοσιεύματα, τους ήθελαν όχι μόνο ζευγάρι στον χορό αλλά και στην ζωή. Φωτογραφίες που τους έδειχναν να ανταλλάσσουν φιλιά στο στόμα, επιβεβαίωσαν τις φήμες που μιλούσαν για το νέο ειδύλλιο της showbiz.



Κλείσιμο
Στις 24 Μαρτίου, η Αναστασία δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που απεικόνιζε εκείνη μαζί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε «Και αναρωτιέται αν τον αγαπάω».

Για αρκετό καιρό ανέβαζαν φωτογραφίες τους στα social media. Η Αναστασία Δρακά, φέτος αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική. Πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπούσκο». Για ακόμη μία φορά, οι δρόμοι της με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη συναντήθηκαν, καθώς είναι ο τηλεοπτικός της «σύζυγος» στην σειρά.

Η χορογράφος και πλέον ηθοποιός, μίλησε στο περιοδικό «YOU» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. «Έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και όλα τα υπόλοιπα είναι για τους περίεργους» και συμπλήρωσε «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα μαζί του, γιατί μπορώ να τον δω μόνο φιλικά και ως συνεργάτη».

Όσο για το πως αντέδρασε όταν έβλεπε τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή ; «Ούτε φρίκαρα ούτε στεναχωρήθηκα ούτε τίποτα… Δεν μπήκα καν στην διαδικασία να βάλω τον εαυτό μου να αισθανθεί κάτι».

Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης