Διαιτητικά γεύματα λανσάρει η Gwyneth Paltrow

Διαιτητικά γεύματα λανσάρει η Gwyneth Paltrow

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σε συνεργασία με τον προπονητή Tracy Anderson δημιουργεί ένα διαιτητικό μενού με έτοιμα γεύματα που υπόσχονται απώλεια βάρους!

Διαιτητικά γεύματα λανσάρει η Gwyneth Paltrow
Το κορμί της Gwyneth Paltrow αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το νέο επιχειρηματικό της εγχείρημα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σε συνεργασία με τον προπονητή Tracy Anderson δημιουργεί ένα διαιτητικό μενού με έτοιμα γεύματα που υπόσχονται απώλεια βάρους.




Η Paltrow , τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε γκουρού του υγιεινού τρόπου ζωής. Είναι αυστηρά χορτοφάγος, αποφεύγει οποιαδήποτε επεξαργασμένη τροφή και ασκείται καθημερινά. Στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει βιβλία μαγειρικής με εύκολες και light συνταγές, θέλοντας να μοιραστεί με τους αναγνώστες τα μυστικά της διατροφής της. Από το νέο μενού της λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να λείπουν το ψάρι, τα λαχανικά, τα δροσερά smoothies και τα ζυμαρικά χωρίς γλουτένη.

Κλείσιμο
O personal trainer, Τracy Anderson, είπε για τη νέα σειρά γευμάτων στο Hamptons Magazine: «Όλα τα υλικά μας είναι οργανικά και πληρούν τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας». Μιλώντας για τη δουλειά του, δήλωσε: «Από αυτούς που έρχονται να γυμναστούν, εκείνοι που έχουν τα καλύτερα αποτέλεσματα είναι όσοι ακολουθούν το πρόγραμμα διατροφής που τους έχω δώσει». Και πρόσθεσε: «Γνωρίζω πώς να φτιάχνω πεντανόστιμα μπισκότα. Χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια, αβγά ή φυστίκια. Δηλαδή χωρίς τα κοινά αλλεργιογόνα συστατικά».

Τα γεύματα που φέρουν την υπογραφή της Paltrow αρχικά θα πωλούνται στο γυμναστήριο του Anderson που βρίσκεται στο αριστοκρατικό προάστιο, Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης