Selfies: Η φωτογραφική μανία «χτύπησε» πιλότους μαχητικών και αστροναύτες

Selfies: Η φωτογραφική μανία «χτύπησε» πιλότους μαχητικών και αστροναύτες

Δείτε τι κοινό έχουν ένας Δανός, ένας Ιάπωνας και οι... «Simpsons»

Selfies: Η φωτογραφική μανία «χτύπησε» πιλότους μαχητικών και αστροναύτες
Η selfie-mania συνεχίζεται καθώς πιλότος της Royal Danish Air Force έβγαλε selfie την στιγμή που εκτοξεύει έναν πύραυλο AIM-9L/M Swidewinder.

Ο Δανός πιλότος εικάζεται ότι τράβηξε την φωτογραφία κατά τη διάρκεια άσκησης με τη βοήθεια μιας κάμερας GoPro, με τον πύραυλο βάρους 90κιλών και αξίας 84.000 δολλαρίων να φαίνεται δίπλα από τον ώμο του την ώρα που απελευθερώνεται από το μαχητικό τύπου F-16.

Κλείσιμο

Και όλα αυτά με αφορμή την επική selfie της Ellen DeGeneres στα Όσκαρ που έσπασε κάθε ρεκόρ στο Twitter, αφού την μοιράστηκαν πάνω από δύο εκατομμύρια χρήστες!

Με αφορμή την παραπάνω φωτογραφία, κυκλοφόρησε την Τετάρτη μια χιουμοριστική φωτογραφία με χαρακτήρες της σειράς Simpsons σε αντίστοιχη selfie. 


Πάντως μια από τις καλύτερες selfie δεν έχει τραβηχτεί στην γη, ούτε καν στην γήινη ατμόσφαιρα αλλά στο διάστημα από τον Ιάπωνα αστροναύτη Aki Hoshide στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Με τον ήλιο από πίσω του και την Γη να αντικατοπτρίζεται στο κράνος του, σίγουρα κατάφερε να καταγράψει μία από τις καλύτερες selfie στην ιστορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης