Ολόγυμνη στη νέα της ταινία η Marion Cotillard

Ολόγυμνη στη νέα της ταινία η Marion Cotillard

Η ηθοποιός, η οποία έχει καταφέρει αξιόλογη καριέρα και στο Hollywood, γδύνεται μπροστά στον συμπρωταγωνιστή της, Mathieu Amalric

Ολόγυμνη στη νέα της ταινία η Marion Cotillard
H Γαλλίδα ηθοποιός Marion Cotillard, εμφανίζεται στην νέα της ταινία ολόγυμνη και σήμερα είναι θέμα στα περισσότερα tamblοids της Ευρώπης. 

Η ηθοποιός, η οποία έχει καταφέρει αξιόλογη καριέρα και στο Hollywood, γδύνεται μπροστά στον συμπρωταγωνιστή της Mathieu Amalric στο ρομαντικό δράμα, Les Fantômes. 
Η ταινία που παίχτηκε πρώτη φορά στις Κάννες έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και η Μarion δίνει τον καλύτερο εαυτό της.  Η Γαλλίδα ηθοποιός υποδύεται μια γυναίκα του, η οποία έχει εξαφανιστεί 20 χρόνια, και ο σύζυγός της τη ψάχνει απελπισμένος μέχρι να αποδεχθεί τον θάνατό της.

Το όνομά της Marion Cotillard, είχε μπλεχτεί και στο πολύκροτο διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt, όταν δημοσιεύματα την είχαν χαρακτηρίσει ως το τρίτο πρόσωπο. Η Μarion που είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία με τον Pitt, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.
Κλείσιμο

Δείτε παρακάτω τη γυμνή εμφάνιση της ηθοποιού και το τρέιλερ της ταινίας: 









Και το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης