Εντυπωσιάζει ως Φρέντι Μέρκιουρι ο... «Mr. Robot»

Εντυπωσιάζει ως Φρέντι Μέρκιουρι ο... «Mr. Robot»

Σε φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Ράμι Μάλικ μιμείται το στυλ του Φρέντι στην περίφημη συναυλία Live Aid, το 1985, στο Λονδίνο

Εντυπωσιάζει ως Φρέντι Μέρκιουρι ο... «Mr. Robot»
Πριν δύο μέρες, την περασμένη Τρίτη, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του Ράμι Μάλεκ να υποδύεται τον Φρέντι Μέρκιουρι. Και ο σταρ του «Mr. Robot» μοιάζει σε απίστευτο βαθμό με τον φανταχτερό τραγουδιστή του σούπερ γκρουπ της δεκαετίας του '70, των «Queen».

«Όταν είσαι σε θέση ν' ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις ότι στον καθρέφτη σε κοιτά κάποιος άλλος, αυτή η στιγμή είναι μια στιγμή μεγάλης επιβεβαίωσης» δήλωσε ο Μάλεκ στο «People».

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Μάλεκ μιμείται το στυλ του Φρέντι στην περίφημη συναυλία Live Aid, το 1985, στο Λονδίνο. Και από τη συνάντηση του Φρέντι Μέρκιουρι με τον Μπράιαν Μέι και τον Ρότζερ Τέιλορ, το 1970, έως αυτή τη συναυλία των Queen, είναι η ιστορία την οποία αφηγείται η ταινία του Μπράιαν Σίγκερ «Bohemian Rhapsody». Στην οποία ταινία πρωταγωνιστεί ο 36χρονος ηθοποιός.

Κλείσιμο
Ο Μάλεκ είπε ότι η ομοιότητά του με τον τραγουδιστή του οποίου η φωνή ανεβοκατέβαινε τέσσερις οκτάβες «προσθέτει μόνον στον βαθμό αυτοπεποίθησης που πρέπει να έχει κάποιος για να παίξει τον Φρέντι Μέρκιουρι».

Όσον αφορά στη θρυλική φωνή, στην ταινία θα χρησιμοποιηθεί ένα συνδυασμός της φωνής του Φρέντι, της φωνής του Μάλεκ και «ενός παρόμοιου ήχου που θα γεμίζει τα κενά». «Θα χρησιμοποιήσουμε τον Φρέντι όσο περισσότερο γίνεται και θα χρησιμοποιήσουμε εμένα όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι στα Abbey Road Studios αυτή τη στιγμή, αν αυτό σας λέει κάτι. Δεν δουλεύω να βελτιώσω το παίξιμό μου ως ηθοποιός» διευκρίνισε ο Ράμι Μάλεκ, ο κινηματογραφικός σωσίας του Φρέντι Μέρκιουρι.

Υπομονή έως τον Δεκέμβριο του 2018.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης