Φωτογραφία: Στα... χνάρια της Gisele η Candice Lake

Φωτογραφία: Στα... χνάρια της Gisele η Candice Lake

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram το μοντέλο-μπλόγκερ-φωτογράφος από την Αυστραλία και η οποία θυμίζει αντίστοιχη φωτογραφία της Ζιζέλ που είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις 

Φωτογραφία: Στα... χνάρια της Gisele η Candice Lake
Αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες παγκοσμίως και είναι ικανή να προκαλεί «τάσεις» με ό,τι και αν κάνει. Η Ζιζέλ Μπούχτεν, δεν είναι απλώς ένα σούπερ μόντελ. 

Ενδεικτικό της επιρροής της, είναι η φωτογραφία του μοντέλου, μπλόγκερ και φωτογράφου από την Αυστραλία,  Candice Lake, στο instagram, στην οποία η ίδια απεικονίζεται να θηλάζει εν ώρα εργασίας. 

Κλείσιμο


Παρόμοια φωτογραφία είχε αναρτήσει στο παρελθόν και η Βραζιλιάνα καλονή, Ζιζέλ, σε μια προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με το θηλασμό. 

Τότε η Ζιζέλ φορώντας απλά ένα λευκό μπουρνούζι, εμφανιζόταν να θηλάζει την κόρη της, Βίβιαν, ενώ παράλληλα η στυλιστική της ομάδα την ετοίμαζε για μια φωτογράφιση.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που το διάσημο μοντέλο αναφερόταν στο ζήτημα του θηλασμού. Σε συνέντευξή της στο βρετανικό «Harper’s Bazaar» είχε δηλώσει παλαιότερα ότι «θα έπρεπε να υπάρχει ένας παγκόσμιος νόμος που θα επέβαλλε στις μητέρες να θηλάζουν τα μωρά τους για τουλάχιστον 6 μήνες».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης