Το μήνυμα της Ανέτ Αρτάνι στις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους

Το μήνυμα της Ανέτ Αρτάνι στις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους

«Σε όλους τους γονείς που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους, πριν από εμένα, έχω μόνο να πω ότι… υποκλίνομαι ταπεινά!», έγραψε η τραγουδίστρια

Το μήνυμα της Ανέτ Αρτάνι στις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους
Την Ανέτ Αρτάνι την γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από το Fame Story. Η τραγουδίστρια που πλεόν ζει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τον γιο της παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει δεν το βάζει κάτω και πάντα προσπαθεί να βλέπει τα θετικά της ζωής.

Η Ανέτ πέρασε αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας, έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη μετά τον ερχομό του γιου της και έζησε την απόρριψη, όταν ο σύντροφός της την εγκατέλειψε μόνη με το παιδί.

Η ίδια μάλιστα, παρά τη βοήθεια των γονιών της αντιμετώπισε σημαντικά οικονομικά προβλήματα και αναγκάστηκε μέχρι και να κάνει έρανο μέσω ίντερνετ για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειαζόταν για το δικηγόρο της.


Κλείσιμο

Τώρα ποζάρει χαμογελαστή με τον μικρό Gregory και δίνει κουράγιο σε όλες τις μανούλες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. «Το να είσαι single γονιός είναι διπλή χαρά και διπλός πόνος, διπλή εξάντληση, διπλή διασκέδαση, διπλή δουλειά, διπλή ανταμοιβή και διπλή ευλογία. Ξεκίνησα να είμαι σε ζευγάρι και τώρα είμαι η γυναίκα που βλέπετε. Σε αγαπώ Gregory. Σε ευχαριστώ που με διάλεξες για μητέρα σου. Σε όλους τους γονείς που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους, πριν από εμένα, έχω μόνο να πω ότι… υποκλίνομαι ταπεινά!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης