Λίτσα Πατέρα- Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση μετά από 13 χρόνια και τα δάκρυα

Λίτσα Πατέρα- Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση μετά από 13 χρόνια και τα δάκρυα

«Πάω στο κορίτσι μου! Και θα είναι το κορίτσι μου για πάντα. Γιατί η ψυχή της είναι παιδική και η διάθεσή της είναι παιδική. Λιτσάκι μου...» είπε η Ελένη Μενεγάκη με την αστρολόγο να απαντά συγκινημένη

Λίτσα Πατέρα- Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση μετά από 13 χρόνια και τα δάκρυα
Η Λίτσα Πατέρα μετά από 13 ολόκληρα χρόνια βρέθηκε τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής, «Ελένη» στον Alpha και η συγκίνηση ήταν διάχυτη.  Η γνωστή αστρολόγος ήταν δίπλα στην παρουσιάστρια από τα πρώτα βήματα της καριέρας της και ο άνθρωπος που τη μύησε στα μυστικά των ζωδίων. 

Οι πρώτες στιγμές της συνάντησής τους είχαν συναισθηματική φόρτιση και τα μάτια της αστρολόγου γέμισαν δάκρυα συγκίνησης.

«Πάω στο κορίτσι μου και θα είναι το κορίτσι μου για πάντα. Γιατί η ψυχή της είναι παιδική και η διάθεσή της είναι παιδική. Λιτσάκι μου..», είπε η Ελένη με την αστρολόγο να απαντά συγκινημένη ότι υπάρχουν φιλίες και σχέσεις που κρατούν στο χρόνο ακόμα και στην τηλεόραση. «Ήμαστε 10 χρόνια μαζί και 13 χρόνια χώρια», συμπλήρωσαν.

Κλείσιμο
Η Λίτσα Πατέρα μίλησε, επίσης, για την πρώτη φορά που συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη, πριν 23 χρόνια και οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, αναρωτιόντουσαν αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις ανάγκες μιας πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής. «Δεν μπορώ να ξεχάσω το κοριτσάκι που ήρθε, που μεγάλωσε, που παντρεύτηκε, που έκανε το πρώτο της παιδί… Όλη τη ζωή σου την έζησα», πρόσθεσε η αστρολόγος.

Μέσα από τις στιγμές που αναπολούσαν οι δυο γυναίκες, η Λίτσα Πατέρα έκανε ακόμα μια αποκάλυψη για τη σχέση τους. «Εσύ με έκανες να γράψω το πρώτο μου βιβλίο. Μου έλεγες “μα δεν έχεις γράψει ακόμα βιβλίο;” και είπα σου το αφιερώνω και έκαναν λάθος στο τυπογραφείο και δεν το έγραψαν και έσκασα», ανέφερε για πρώτη φορά με την Ελένη Μενεγάκη να χαμογελά.

Δείτε όλα όσα έγιναν στην τηλεοπτική συνάντηση Ελένης Μενεγάκη και Λίτσας Πατέρα στο βίντεο που ακολουθεί:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης